×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 21 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 30 martie 2017, 07:45
EUR (€)
+0.0061 ↗
4.5575 RON
USD ($)
+0.0320 ↗
4.2232 RON
• • •
Sunt vizate persoane care vând repetat produse pe site-urile de anunțuri
Comerțul online a fost luat în vizor de ANAF
ANAF ar putea trece la verificarea amănunţită a utilizatorilor care vând produse pe internet
ANAF ar putea trece la verificarea amănunţită a utilizatorilor care vând produse pe internet

Anunţurile online sunt la mare căutare în zilele noastre, conform b1TV. Însă de multe ori, produsele pe care le cumpărăm sunt furate. Pentru a stopa acest fenomen, Fiscul le-a pus gând rău persoanelor fizice care vând în mod repetat produse IT pe site-urile de profil. Mai exact, ANAF ar putea trece la verificarea amănunţită a utilizatorilor.

Stelian CorneaPublicat Marţi, 22 martie 2016
3573
 | 5
 | 8
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Gina
-1
Au terminat cu marea evaziune de zeci si sute de milioane de euro si acum au mai ramas puricosii de pe okazii, vinde si ala doua telefoane si gata este evazionist. Mai degraba acelui domn nu ii prea place concurenta, doar el sa vanda si sa isi faca buzunarele mari. Mica bisnita este peste tot in lumea asta, chiar si ce a facut ala e o firimitura fata de un tun dat de un politician protejat de ANAF si restul clientelei politice din institutiile statului, returnarile ilegale de tva sunt la ordinea zilei cu sprijinul inspectorilor anaf. Parca nu era personal la anaf sau nu e pentru marile hotii?
Publicat Marţi, 22 martie 2016
+Răspunde
Maximus @ Gina
+1
Se pare ca n-ai inteles ca legea trebuie respectata de toti si nu exista o prioritate pentru marea sau pentru mica evaziune. Ambele sunt la fel de paguboase. In popor se spune ca cine fura azi un ou maine va fura un bou. Capisci?
Publicat Marţi, 22 martie 2016
+Răspunde
roman prostit
+6
"de cele mai multe ori cei care fac astfel de afaceri sunt fie hoți, fie evazioniști" Dar Blejnar ce este, dar Flutur, Pinalti si celelalte pedelepre care au devastat economia tarii ce sunt? Diferenta consta in sumele furate!
Publicat Marţi, 22 martie 2016
+Răspunde
alex
+6
Fiscul face ce vrea in tara asta?E ceata de haiduci a guvernului care ne lasa in chiloti cu amenzi si taxele uriase. Cauta greseli in loc sa ajute omul sa se dezvolte, sa il indrume. Cea mai mica amenda e 3000 lei si se da obligatoriu....Noi vom vota curand.Sau nu o vom face pentru ca nu avem pe cine sa ne reprezinte.....
Publicat Marţi, 22 martie 2016
+Răspunde
ana
+9
Asa, asa, umblati dupa plevusca si scapatii pe aia mari. La fel ca TVA-ul pentru bacsis. Aveti chiar asa de mult personal? Lucreaza serviciile pentru voi?
Publicat Marţi, 22 martie 2016
+Răspunde
ionel
+5
ANAF ar trebui intii sa se ocupe de smecherii protejati politic, de tiganii evazionisti, de rulajele sistemelor de represiune si abia apoi de babele si crismarii din oboare, ar trebui sa se ocupe de paradisurile fiscale in care zac eon, enel, eos, kruk si alte lighioane de genul acesta. dar anaf e condus politic( de hoti) hotul striga haotul... asa ca....
Publicat Marţi, 22 martie 2016
+Răspunde
John
+5
ANAF-ul se ocupa de orice numai de ce trebuie nu. Politia se ocupa de furturi nu ANAF. Hotii de telefoane, hotii de masini, prostituatele sau camatarii nu taie chitanta ca sa poata fi impozitati.
Publicat Marţi, 22 martie 2016
+Răspunde
daca e vointa, scoateti 20 mio €
-1
Verificare amanuntita senatoarei Doina Anca Tudor si mega spagarului de Daniel Spaga Tudor. La ei sunt banii dumneavoastra !!!
Publicat Marţi, 22 martie 2016
+Răspunde
Recomandate
Încă o lovitură pentru Băsescu
Publicat acum 22 ore şi 27 minute
Iohannis și succesele sale secrete
Publicat acum 13 ore şi 57 minute
Ioan Ficior, 20 de ani de închisoare
Publicat acum 18 ore şi 13 minute
Grindeanu, pași concreți către americani
Publicat acum 20 ore şi 50 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
10 articole/ Actualizat Sâmbătă, 18 martie 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 26 martie 2017
alarm off
România din Piaţa Chibrit
67 articole/ Actualizat Miercuri, 22 martie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
106 articole/ Actualizat Miercuri, 29 martie 2017
Ion Spânu

Dacă Elena Udrea ar fi fost condamnată sau măcar anchetată în timp ce Traian Băsescu era la Putere, probabil că evenimentul de marţi ar fi fost salutat de toată lumea...

Ion SpânuPublicat acum 12 ore şi 47 minute