Consiliul Universităţii de Vest s-a autosesizat în cazul lui Bodog

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, este acuzat că ar fi plagiat două treimi din teza sa de doctorat în Ştiinţe Economice, intitulată „Managementul şi marketingul unităţilor sanitare”, dar Ministerul Sănătăţii spune că teza respectă standardele de calitate şi etică profesională

La rândul său, Universitatea de Vest din Timişoara va întruni Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat pentru a lua în discuţie problema tezei de doctorat a ministrului, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Universităţii de Vest din Timişoara, Florin Jurca, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că în zilele următoare, se va întruni în şedinţă Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat din cadrul instituţiei, pentru a analiza problema tezei de doctorat a ministrului Sănătăţii, Florian Bodog.

„Ce vă putem spune în momentul de faţă este că în zilele următoare, Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat din cadrul UVT se va întruni în şedinţă, va lua act de situaţia prezentată în mass-media, iar apoi vă putem transmite concluziile respective. Din ceea ce cunosc eu, nu a sosit nimic oficial la universitate, doar ceea ce ştim din mass-media”, a afirmat purtătorul de cuvânt al UVT.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.