Constantin: Vrem să facem racolări, dar nu în rândul parlamentarilor

Deputatul Daniel Constantin a declarat că, pentru dezvoltarea proiectului politic Pro România, membrii acestui partid nu își doresc să facă racolări în rândul parlamentarilor, fiind interesați „de oameni de calitate”.

„Nu ne grăbim (…). Nu vrem să facem racolări. Vrem să facem într-adevăr, dar nu în rândul parlamentarilor. Cine vrea să vină e bine venit, dacă sunt oameni care gândesc ca noi. Vrem să facem racolări în rândul oamenilor de calitate care sunt oarecum în afară, dar care vor să se implice în acest proiect”, a afirmat Constantin, duminică, într-o conferință de presă.

La rândul său, Victor Ponta a precizat că Pro România va candida în 2019 la alegerile europarlamentare și prezidențiale, dar că personal nu ia în calcul acest lucru.

„Vom candida la europarlamentare, iar partidul va avea și un candidat la prezidențiale. Nu iau în calcul să candidez eu. Dar iau în calcul să avem un candidat foarte bun”, a spus Ponta.

Întrebat cine este președintele partidului, Ponta a menționat: „În momentul în care va exista în mod oficial structura. În momentul în care ne vom alege noi trei între noi, sunt sigur că unul va avea majoritate absolută. (…) Când vorbim toți trei, vorbim în numele Pro România”.

Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au lansat, duminică, un nou proiect politic, Pro România, prezentat ca o alternativă la oferta partidelor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.