Controlorii de trafic cer demisia CA, demilitarizarea şi depolitizarea instituţiei (video)

Update: La ora 14.00, întâlnire a sindicaliştilor cu ministrul de resort

După luni de zile de negocieri menite a preîntâmpina căpuşarea şi devalizarea Romatsa, sindicaliştii au ieşit azi în faţa instituţiei cerând demisia sau demiterea Consiliului de Administraţie în frunte cu generalul Ion Aurel Stanciu. Amplificarea protestelor vine şi dupa încercarea de manipulare a opiniei publice de către Antena 3, care a prezentat exact pe dos episodul în care un sindicalist a fost agresat de către directorul general, fapt constatat şi de Institutul de Medicină Legala. În câteva ştiri şi emisiuni partizane, canalul tv l-a prezentat pe directorul Stanciu drept victimă a unui sindicalist, după cum se vede şi în imagini, pe post de David în luptă cu Goliat.

Banii încasaţi de Aurel Stanciu, aflat pe prima poziţie, şi de pupila acestuia, Beatrice Poenaru, pe ultima, ”Cuplul celebru” de la Aeroportul Otopeni, actualmente la Romatsa, Beatrice Poenaru fiind înlocuită la Otopeni de fiul lui Sorin Stoicescu

“După cum am mai spus, nu dorim măriri de salarii, ci o structură organizatorică legală, suplă, eficientă, nu cu 14 directori şi direcţii, cu secretare, amante şi clientele de partid, oricare-ar fi acela. Dorim demilitarizarea, depolitizarea instituţiei noastre şi un nou Consiliu de Administraţie, competent, iar în primul rând demiterea acestui domn Stanciu, care pe unde a trecut n-a făcut decât să devalizeze instituţii, vedeţi doar cazul Romavia!”, ne-a declarat un lider sindical.

Sindicaliştii mai spun că nu vor să intre în grevă generală, însă dacă siguranţa transportului aerian va fi pusă în continuare în pericol prin deciziile aberante ale conducerii, săptămâna viitoare această grevă va fi declanşată.

Update: Jandarmii, la Romatsa

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ionel Radulescu 11 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.