×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 10 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 20:36
EUR (€)
+0.0079 ↗
4.5816 RON
USD ($)
+0.0111 ↗
3.9104 RON
• • •
Președinta Societății Academice din România ia atitudine
Controversaţii pe care-i apără Alina Mungiu
Alina Mungiu Pippidi analizează posibila schimbare unor oficiali controversaţi
Alina Mungiu Pippidi analizează posibila schimbare unor oficiali controversaţi

Schimbarea procurorilor șefi în timpul mandatului, fără să fi încălcat legea, este o idee proastă, este de părere politologul Alina Mungiu Pippidi, conform b1TV.

Președinta Societății Academice din România (SAR) afirmă că, fără un șef DNA popular cum este Laura Codruța Kovesi, am slăbi în mod inutil justiția, într-un stat deja măcinat de corupție.

Stelian CorneaPublicat Luni, 20 martie 2017
3373
 | 1
 | 5
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
ion
+10
Acest personaj este cel putin sinistru! Daca legea colaboratorilor si acoperitilor securitatii romanesti ar fi facuta publica i-ati vedea pe ndu-se sub esarfe si umblind girboviti! Numai cei ce mai au bun simt!
Publicat Marţi, 21 martie 2017
+Răspunde
lili
-8
"Controversati" de catre cine?! De T. Basescu?! De Elena Udrea? De C. P. Tariceanu? De Sebastian Ghita? De toti acesti indivizi cu dosare penale grele si de acolitii lor de la Antena 3 si Romania TV!!? Cat timp in sondaje Dna Kovesi e-n TOPul preferintelor romanilor, NU e controversata deloc, asa cum sunt insa politrucii de mai sus, aflati la coada tuturor sondajelor, spre ZERO chiar! "Controversati"?! De hotii care au jefuit Romania de peste 27 de ani!!! A-propos, dna Kovesi a fost invitata si a vorbit ieri la CE despre lupta anticoruptie! NU Dragnea sau Tariceanu sau Basescu au fost invitati, ci dna Kovesi! "Controversata"?! Cotidianul, va rog sa dati comentariul!
Publicat Marţi, 21 martie 2017
+Răspunde
Laur22
+7
Ca sa vezi surpriza ! Komsariii Bruxellesului se apara intre ei LCK atunci cand nu amai are guvernul Pruna ca sa ii apere abuzurile isi trage sprijin de la "societatea civila" specializata in castrarea Romaniei , in deznationalizare si "privatizarea" pe ochi frumosi a Romaniei iaca surpriza, sorosistii how how how fac zid comun in jurul Fhurereului iubit Si nu lege n-au incalcat-o deja, ceea ce-au incalcat deja au e un mizilic, au incaclcat constitutzia deschizand o ancheta pe nimic. Oare cum se incadreaza atunci cand deschizi o ancheta penala desi nu ai motive juridice ? Doar asa ca sa le aratzi "ticalosilor din PSD si ALDE" cine e seful cu adevrat in tzarra asta ? La prostii tac smecherii isi fac mendrele ? Altminteri desiguri daca ministru o sa descopere ca respectivii sunt niste neprihanitzi care au rezultate buna care nu tzin de 6 la abzuzurile subalternilor lor ..... nu asa ..... Da daca sub semnatura personala a lui Kovesi s-au trimis in justitzie un dosar in care stenogramele au fost falsificate ca sa dea bine la acuzare si sa il infunde pe ticalosul de acuzat desi el de vorbit n-a vorbit da ce mai conteaza asa. Ce mai conteaza daca ai sau nu ai faptuit sau daca macar ai vorbit ? N-ai vorbit itz-i inventam noi DNA ca ai vorbit. C-asa suntem "NOI" DNA-marca Kovesi. Si e o "idee proasta" sa pedepsesti abuzul procuraresc nu asa ? Mai ales cnd respectivii procurori au "spate" la Bruxelles. Nu asa ? Ca doar de aia DNA poate doar SA VA IA si niciodat anu o s apoata SA II IA . Pe ei pe komisarii Bruxellului din Romania
Publicat Marţi, 21 martie 2017
+Răspunde
Lex
-14
Femeia spune categoric - daca nu au incalcat legea. Ce nu e clar?
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Corleone Briceag @ Lex
+14
Cine stabileste daca au incalcat legea acesti procurori, "generali" in grad? Tot ei si campul tactic, ca pana acum? Curtea Constitutionala nu are nicio relevanta, bai Lex, pus pe toate masinile?
Publicat Marţi, 21 martie 2017
+Răspunde
Recomandate
Coldea, candidat unic la un concurs fake
Publicat acum 13 ore şi 50 minute
Lazăr și Kovesi - stat în stat
Publicat acum 23 ore şi 46 minute
Cum s-a dus o senatoare în Parlament
Publicat acum 7 ore şi 56 minute
Dezlănțuirea furtunii în America
Publicat acum 7 ore şi 30 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum 13 ore şi 7 minute
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat acum o oră şi 20 minute