Copil, la volanul unei mașini furate

Un minor în vârstă de 12 ani, din municipiul Hunedoara, a fost prins de polițiști într-o benzinărie din orașul Simeria, după ce acesta fusese observat mai devreme că se plimba prin localitate cu o mașină furată în care se mai aflau doi adolescenți de 14 și 16 ani, a a anunțat IPJ Hunedoara.

Mașina a atras atenția polițiștilor din Simeria, deoarece fusese semnalată ca furată din Hunedoara în urmă cu două zile.

„Polițiștii au depistat autoturismul respectiv în incinta unei stații de alimentare cu carburanți de pe raza orașului Simeria, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul a fost condus de un minor în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care, evident, nu deține permis de conducere”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, citat de Agerpres.

Cei trei tineri minori au fost predați polițiștilor din Hunedoara, în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Totodată, polițiștii vor efectua cercetări și sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism fără permis.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.