×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 2 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 01:13
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Corina Creţu, despre votul lui Ponta din 2009

Europarlamentarul PSD a fost întrebat dacă a fost "o trădare" faptul că Victor Ponta în primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2009 a votat cu Crin Antonescu şi nu cu Mircea Geoană, chiar dacă era purtătorul de cuvânt al acestuia în campanie.

"Pentru mulţi dintre noi, şi îmi pare rău să spun astăzi pentru că în ultimii ani Mircea Geoană a fost alături de noi, dar pentru mulţi dintre noi a fost o dezamăgire la un moment dat", a afirmat Creţu.

Ea a fost întrebată dacă a fost o dezamăgire înainte de votul de la prezidenţiale.

"Ştiţi bine ce s-a întâmplat în ultima săptămână şi...nu ştiu. Dar eu nu pot să judec votul nimănui şi eu cred că nimeni nu poate judeca, este un proces de intimitate votul personal şi dacă premierul a ţinut să-l facă şi să-l aducă la cunoştinţa opiniei publice este...", a răspuns europarlamentarul.

Corina Creţu a fost întrebată dacă în acest caz nu a fost vorba de "o trădare".

"Atunci nu cred neapărat că a fost trădare pentru că şi noi ne-am simţit trădaţi pe parcursul campaniei electorale şi înainte. Ştiţi foarte bine că eu am fost una din victimele domnului Geoană, după ce a devenit preşedintele PSD, deşi eram de 20 de ani membră în PSD, a făcut tot ce a putut să mă scoată de pe listă, deci din punctul ăsta de vedere nu o să găsiţi în mine un apărător", a mai spus europarlamentarul PSD.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, fost purtător de cuvânt al campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană, a declarat, joi, că mulţi dintre cei cu care a votat la prezidenţiale din '90 până acum nu au câştigat, dar important este mersul la vot, el afirmând că în 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoană.

Publicat Joi, 29 mai 2014
4974
 | 24
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Fa,Corino
+3
n-ai curaj sa-l faci tradator pe seful de partid?
Publicat Vineri, 30 mai 2014
+Răspunde
Mishu
+4
Va dati seama ce politicieni alege poporul asta de prosti ?!? tampita asta ii scria scrisori siropoase negrului ala care-I putea fi bunic ... Halal tara de prosti !!!
Publicat Vineri, 30 mai 2014
+Răspunde
SOBOLANU
+8
CE SA ZICA SI EA INCA ESTE INDRAGOSTITA DE COLLIN POWEL !!!! O ZI BUNA ROMANI !!!!
Publicat Vineri, 30 mai 2014
+Răspunde
lina
-14
Asa a crezut el atunci. Dar cred ca nu sa inselat,fata de alti el e sincer. Ponta va iesi presedinte cu sau fara voia voastra a ziaristilor pescari. ducetiva la reciclare stimati ziaristi care vreti acest nume. EVZ ,Adevarul ,Gindul toate ziarele si televiziunile centale si locale in afara de doua televiziuni si un ziar il toaca pe Ponta,dar basisti urla ca el are media de partea lui.Oare nu mai este rusine la Romani? Iar poporul de aia este cu Ponta.
Publicat Joi, 29 mai 2014
+Răspunde
stema noastra si mandria
+12
Stema noastra si mandria, Corinuta Romania, locul lui Elena Ceausescu este vacant...
Publicat Joi, 29 mai 2014
+Răspunde
Recomandate
Protestul lui Tăriceanu la adresa lui Iohannis
Publicat acum 9 ore şi 11 minute
Demisie din USR: Adio, dar rămân cu tine
Publicat acum 9 ore şi 56 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 5 ore şi 22 minute