Crima de la Miss România și telefonul ucigaș

Marius Airinei, în vârstă de 35 de ani, a fost înjunghiat mortal sâmbătă noaptea pe ringul de dans al discotecii Felix, scrie gazetaromaneasca.com., în prezența a zeci de martori în timp ce discuta cu o tânără. El a decedat în urma hemoragiei produse de lovitura de cuțit care i-a secționat artera femurală. Asasinul era tot de origine română.

Poliția italiană nu cunoște încă mobilul crimei chiar dacă l-a reținut pe atacator înt-o localitate din apropiere la Sezze. În autoturismul acestuia poliția a găsit și cuțitul cu care a fost lovită victima. Încă era murdar de sânge.Fugarul era în compania altor români care care l-au ajutat să iasă din local. În total au fost reținuți trei bărbați, cu acuzația de complicitate la omor.

Tot în acest weekend pe autostrada 1 din Italia care legă Milano de Napoli, trecând prin Roma și Bologna o româncă de 25 de ani a fost victima unui accident mortal.

Ana Maria Ahemti conducea cu 170 de km l a oră și conform polițiștilor ea se filma în timp ce conducea. Mașina sa Fiat Punto s-a izbit de gardul despărțitor, s-a răsucit și în final s-a răsturnat. Șoferița a murit pe loc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.