Criminalul a fost prins

O femeie care lucra ca vânzătoare într-un magazin de pe Calea Victoriei din București a fost înjunghiată mortal joi dimineață. Femeia a fost atacată în timp ce se afla la serviciu.

Update: Atacatorul a fost prins. Bărbatul s-a întors la locul faptei ca să vadă care este starea fostei sale iubite. Poliţiştii au reuşit să-l împiedice să fugă şi l-au pus la pământ, apoi l-au percheziționat.

Magazinul aparţine fostei nore a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre.

Asasinul este un fost iubit al victimei, potrivit primelor informații.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au transmis că la faţa locului au găsit o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu multiple plăgi înjunghiate.

Potrivit B1 TV, femeia a fost băgată în toaletă și apoi înjunghiată. Femeia prezenta multiple plăgi toraco-abdominale.

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a spus la Antena 3 că vânzătoarea făcuse mai multe sesizări în cazul fostului iubit, dar că „autoritățile nu au luat nicio măsură”.

„A intrat dimineață, a înjunghiat-o. (…) E șocant, autoritățile nu iau măsuri atunci când sunt sesizate. (…) Au existat zeci de plângeri, a primit mesaje de amenințare cu moartea, a terorizat-o acest om. Și autoritățile nu au făcut nimic. A mers la poliție, dar nu s-a făcut nimic împotriva acestui om”, a afirmat Alina Petre.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.