Crin Antonescu „marele absent” de la Congresul de fuziune PNL-PDL

Liberalii şi democrat-liberalii se întrunesc sâmbătă, la Palatul Parlamentului, pentru Congresul ce va aproba atât alianţa electorală, cât şi fuziunea.

Marele absent va fi fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, care a declarat, pentru gândul.info , că nu va participa. La începutul acestei săptămâni, Delegaţia Permanentă a decis că Iohannis este candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale, în defavoarea lui Antonescu.

Motivul absenței sale, a spus Crin Antonescu, este legat de faptul că nu se află în țară.

Începând cu ora 11.00 până în jurul orei 15.00 vor avea loc nu mai puţin de cinci şedinţe paralele (trei la PDL, două la PNL) şi congresul comun, reuniuni pentru care au fost convocate în Capitală peste 2.000 de persoane.

Atât PNL, cât şi PDL au convocat în Bucureşti puţin peste 1.000 de delegaţi care să ia parte la reuniunea PNL-PDL.

După ce PNL se întruneşte în congres, iar PDL în Convenţia Naţională, cele două reuniuni politice se vor unifica într-un congres comun PNL-PDL, pentru aprobarea fuziunii, a protocolului de fuziune, Statutului şi programului politic.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.