Cristian Boureanu, scandal monstru (Foto)

Fostul deputat PDL Cristian Boureanu a fost dus la Poliție după ce fiica lui l-a acuzat că a agresat-o. Tabloidul Cancan a prezentat luni imagini cu un conflict în stradă între cei doi la care polițiștii au fost nevoiți să intervină. Poliția a anunțat că s-a autosesizat în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

”Cu privire la imaginile difuzate în mass media facem următoarea precizare: în jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 în care se sesiza faptul că un bărbat încerca să urce, fără acordul ei, o tânără într un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fața locului s au deplasat mai multe echipaje de poliție care au constat faptul că cele două persoane sunt tată și fiică și conflictul ar fi fost declanșat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la secția de politie pentru stabilirea situatiei de fapt și de drept.
A fost sesizată DGASPC sector 1 pentru măsuri din competență. Bărbatul nu a depus anterior vreo plângere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale.
De asemenea, poliția s-a autosesizat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale, cercetări ce se vor desfășura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1”, menționează Poliția într-un comunicat.

La ieşirea din sediul Poliţiei, Boureanu a susținut că nu și-a bătut fiica.

„Nu am bătut-o. După două ore şi jumătate am găsit-o. Uitându-te pe net constaţi ce fac prietenii ei. Ei îşi dau check in. Când vezi că şi Ioana (fiica sa – nr.) este invitată, începi să-ţi pui idei. Am primit că este la Bucureşti. Nu pot să spun că este o fire mult mai nonconformistă decât colegii ei, dar sunt părinţi care acceptă, părinţi care nu ştiu, părinţi cărora nu le pasă de rezultatele de la şcoală şi părinţi care sunt disperaţi şi nu ştiu ce să facă. Dacă nu înţelegeam mesajele unei generaţii pe care credeam că o cunosc, dar nu o cunosc. Dacă nu era Laura (iubita – nr.) nu descopeream atât de multe din fugitul de acasă, mersul la băute în Centrul Vechi al Ioanei şi al altora. Eu am încercat să o înţeleg şi să discut cu Ioana. Când 80 % din colegii tăi, băieţii cred că 100%, la 14 ani au dreptul să se ducă să bea noaptea în Centrul Vechi… unii părinţi îi lasă. La fete e mai complicat. Mulţi părinţi încearcă şi reuşesc să le ţină. Recunosc, si noi am făcut aceste lucruri. Erau alte vremuri. Ioana are dreptul să plece cu mama ei. Dacă eu m-am ocupat atât timp de educaţia Ioanei am pretenţia, cu ajutorul instanţei, să fixez un program foarte clar de vizită. Dumneavoastră i-ati face cadou un telefon mobil cadou copilului după ce a fugit de 5 ori de acasă?”, a susținut Boureanu, care are custodia fiicei.

De partea cealaltă, fata lui Cristian Boureanu a spus: „M-a luat de păr. Vreau să rămân cu mama. Da, mă cert des cu tatăl meu şi a dat de multe ori în mine. Au fost momente când m-a bătut rău”.

Update: Monica Tatoiu sare în apărarea lui Boureanu

Monica Tatoiu sare în apărarea lui Boureanu şi spune acesta are motive serioase să se comporte în acest fel cu fiica sa.

”Nu vă luați după o copilă isterică, de 16 ani, care își dorește să fie liberă ca o muiere de 18 ani, să bea, să fumeze, să se culce la 4 noaptea. Eu am avut probleme cu ea. Minte uitându-se în ochii tăi. Părinții care au copii de 16 ani și pe care nu pot să îi stăpânească știu despre ce vorbesc. Am asistat și eu la mine în casă la asta, când i-a luat telefonul. (…) Un an de zile am ridicat-o de la 4 la matematică la 9, și de fiecare dată când se întorcea de la maică-sa o luam de la capăt. (…) E un copil în faza în care neagă orice regulă de moralitate. A fost dată afară de la școală!”, a spus Monica Tatoiu, la Antena Stars.

Foto: cancan.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.