Cristian Diaconescu: Îmi pot asuma responsabilitatea unei candidaturi politice

Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu, a declarat la Antena 3 că PSD se poate moderniza. în condiţiile în care toţi cei care „au vorbit şi vor mai vorbi sunt conştienţi că acest partid are nevoie de altceva”.Cristian Diaconescu a susţinut că PSD cuprinde lideri care vin din momentul primei Revoluţii din România.
De asemenea, Diaconescu a mai spus ca îşi poate asuma responsabilitatea unei candidaturi politice, dar asta nu îl scuză de responsabilitatea modernizării.

"Dacă toţi cei care au vorbit şi vor vorbi de azi încolo sunt conştienţi că PSD are nevoie de altceva şi vor face ceva înseamnă că ne putem moderniza", a mai declarat vicepresedintele PSD.

"Cu toţii facem compromisuri, dar apropierea PSD-ului de PD-L acum va fi o mare greşeală. Este un clişeu care a fost epuizat. În prezent cu toţii ne putem asuma o responsabilitate", a spus fostul ministru de Externe la Antena 3. Citeşte mai mult pe Realitatea.NET

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.