Cristiana Anghel va dispărea din Parlament

Într-un Comunicat remis redacţiei noastre, deputatul Ion Cupă ne confirmă faptul că actuala senatoare Cristian Anghel nu a fost acceptată pe listele filialei ALDE Dolj pentru alegerile din decembrie! Motivul este „absenţa din activitatea politică a ALDE Dolj”. Decizia a fost luată prin vot la şedinţa Biroului Executiv Judeţean din data de 13 octombrie 2016.

Această şedinţă a fost extrem de tensionată, cei prezenţi nefiind impresionaţi de bilanţul activităţii parlamentare a Cristianei Anghel, „reproşîndu-i, în mod legitim, absenţa din activitatea politică a ALDE Dolj precum şi maniera nepotrivită în care li se adresează”, se precizează în Comunicat.

Drept urmare, Cristiana Anghel a părăsit şedinţa, jignindu-i pe cei prezenţi. Totuşi, prezenţa pe listele de la parlamentare a Cristianei Anghel a fost supusă votului şi, evident, acesta a fost covîrşitor împotrivă.

Cristiana Anghel este cunoscută mai ales după greva de 70 de zile în care a intrat în anul 2010. Imaginea de atunci a propulsat-o pe listele USL Dolj la alegerile din 2012, cînd s-a situat pe primul loc, înaintea fostului primar al Craiovei, Antonie Solomon. După refuzul filialei Dolj a ALDE, senatoarea Cristiana Anghel trebuie să cîştige votul unei alte organizaţii, altfel va trebui să se întoarcă la grădiniţă, ca educatoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.