Cristiano Ronaldo vrea să rămână încă doi ani la Real Madrid

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul portughez al echipei de fotbal Real Madrid, a afirmat, luni, că va rămâne încă doi ani la clubul din capitala Spaniei, iar apoi va vedea ce va urma, eliminând astfel zvonurile privind un eventual transfer, informează Agerpres.

„Eu sunt încă sub contract timp de doi ani. După, vom vedea”, a explicat triplul deținător al “Balonului de Aur” (2008, 2013 și 2014) în cursul ceremoniei acordării trofeului „Pichichi”, atribuit celui mai bun marcator al sezonului în Spania și decernat de jurnalul madrilen Marca.

„Ceea ce îmi doresc mai mult și mai mult este să mai rămân aici câțiva ani. Pentru viitor, veți vedea ce se va întâmpla”, a adăugat vedeta.

Venit în 2009 la Real Madrid, Ronaldo a încheiat sezonul 2014-2015 în poziția de cel mai bun marcator din Primera Division, cu 48 de realizări, cu trei mai mult decât marele său rival de la FC Barcelona, argentinianul Lionel Messi.

„CR7″, cum este poreclit Ronaldo, este curtat de cele mai mari cluburi din lume, în special Paris Saint-Germain sau Manchester City.

Real Madrid are interdicție de a efectua transferuri pentru două perioade succesive (mercato de vară 2016 și mercato de iarnă 2017), pentru infracțiuni legate de transferarea unor jucători minori.

Această sancțiune a fost însă suspendată provizoriu, FIFA urmând să ia o decizie după ce clubul a făcut apel.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.