CS Universitatea Craiova, învinsă de AC Milan

Formaţia CS Universitatea Craiova a fost învinsă, joi, pe teren propriu, de echipa AC Milan, scor 1-0 (1-0), în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Pentru CS Universitatea Craiova acesta a fost meciul de debut în cupele europene.

Golul a fost marcat de Ricardo Rodriguez, în mintul 44, din lovitură liberă.

CS Universitatea Craiova: Calancea – Dimitrov (M. Roman ’81), Spahija, Kelici, Briceag – Zlatinski – Gustavo, Mitriţă (Bărbuţ ’67), F. Rossi (Mateiu ’74), Bancu – Băluţă. Antrenor: Devis Mangia

AC Milan: G. Donnarumma – Abate, Zapata, Musacchio, R. Rodriguez – Kessie, Montolivo, Bonaventura – Borini (Andre Silva ’66), P. Crutone (Antonelli ’81), M. Niang. Antrenor: Vincenzo Montella

Cartonaşe galbene: Briceag ’90+2 / Kessie ’76

Meciul a fost arbitrat de turcul Halis Ozkahya, ajutat de asistenţii Cem Satman şi Hakan Yemisken, iar Yasar Kemal Ugurlu a fost rezervă.

Returul este programat la Milano, la 3 august, de la ora 21.45.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.