×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 21 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 25 iulie 2017, 17:43
EUR (€)
-0.0039 ↘
4.5617 RON
USD ($)
-0.0030 ↘
3.9136 RON
• • •
Calendarul de aprobare a bugetului
Cu cine s-a întâlnit Grindeanu după discuția cu Iohannis

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit, miercuri, la Guvern cu președintele PSD, Liviu Dragnea, după ce prim-ministrul și ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, au venit de la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis de la Cotroceni. Conform unor surse, Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea au discutat despre calendarul de aprobare a bugetului.

Construcția bugetului pentru 2017 este abordată "cu maximă responsabilitate", obiectivul principal fiind acela de a pune în aplicare măsurile asumate în programul de guvernare, în condițiile încadrării în limita deficitului bugetar de 3% din PIB, afirmă premierul, într-un comunicat al Guvernului.

Comunicatul precizează că Sorin Grindeanu și ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, i-au prezentat miercuri președintelui Klaus Iohannis, în cadrul întâlnirii de lucru de la Cotroceni, datele furnizate de Comisia Națională de Prognoză care stau la baza elaborării proiectului de buget pentru anul 2017.

"Abordăm cu maximă responsabilitate construcția bugetului pentru 2017, cu obiectivul principal de a pune în aplicare măsurile asumate în programul de guvernare, în condițiile încadrării în limita deficitului bugetar de 3% din Produsul Intern Brut. De asemenea, avem în vedere măsuri care să susțină continuarea ritmului de creștere economică, astfel încât dezvoltarea economiei să fie resimțită în mod concret de oameni", spune Grindeanu, citat în comunicat.

Prim-ministrul a precizat, totodată, că la elaborarea bugetului pentru anul acesta o prioritate a Guvernului este să asigure Armatei 2% din PIB, conform angajamentelor asumate de România în relațiile cu NATO, se mai arată în comunicat.


Publicat Miercuri, 11 ianuarie 2017
3604
 | 3
 | 4
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Weber
+2
Premierul Grindeanu s-a dus la baie dupoa intalnirea cu Johannis.
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
lili
-12
Penibil! Dupa fiecare intalnire va trebui sa ii dea raportul lui Dragnea! La fel va fi cand va merge la Brussels sau in orice alta destinatie, il va intalni pe Dragnea si Inainte si DUPA !! Penibil!!
Publicat Miercuri, 11 ianuarie 2017
+Răspunde
bici @ lili
+8
Dar ce te doare pe tine?Esti de noapte?
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
emil @ lili
0
@ Bici; dar pe tine ce te doare de ce o doare pe Lili ? Esti de ziua?
Publicat Joi, 12 ianuarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Concurs național de investiții stupide
Publicat acum 4 ore şi 26 minute
Dana Grecu: Vreți să fiți dubiosul meu?
Publicat acum 8 ore şi 32 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
13 articole/ Actualizat Miercuri, 12 iulie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
29 articole/ Actualizat acum o oră şi 52 minute
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
137 articole/ Actualizat Joi, 13 iulie 2017
Ilie Şerbănescu

După ce, venit la București, l-a pupat pe frunte pe dl Traian Băsescu, dl Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a mai făcut un cadou strict de tip colonial României.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 22 ore şi un minut