Cu masca de porc la hotel (Foto)

Autorităţile americane au intervenit la primele ore ale dimineţii la hotelul Bellagio, după ce martorii au auzit focuri de armă în zona cunoscutului cazino din metropola Las Vegas, transmite The Independent.

Update: Autoritățile au arestat un suspect, care a declanşat temeri cu privire la un posibil atac armat în incinta hotelului Bellagio după ce a încercat să jefuiască un magazin Rolex. Martorii susţin că suspectul purta o mască de porc şi era înarmat, dar poliţiştii nu au putut să confirme faptul că acesta avea o armă asupra lui, transmite The Independent, citat de News.ro.

Departamentul de Poliţie din Las Vegas a anunţat că declaraţiile iniţiale cu privire la un atac armat în desfăşurare s-au dovedit false, după intervenţia masivă a forţelor poliţieneşti la hotelul Bellagio.

De asemenea, nicio persoană nu a fost rănită în timpul jafului armat de la un magazin Rolex. Martori au relatat că suspectul purta o mască de porc, iar mai multe imagini îl arată cu o geantă în incinta hotelului Bellagio.

”Am văzut cum acest bărbat fugea cu o armă şi o mască de porc în faţa hotelului”, a declarat o femeie din Las Vegas.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.