Cu turbanul și pistolul pe străzile Ploieștiului (Video)

Cinci tineri teribiliști au pus pe jar miercuri seară Ploieștiul. Tinerii, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, se plimbau cu un BMW cu numere de Bacău, când au abordat un șofer, trăgând cu un pistol care s-a dovedit a fi unul de jucărie, relatează presa locală. Cel care a folosit pistolul purta un turban pe cap. Polițiștii i-au urmărit în trafic, blocându-i.

Cei cinci au declarat că au vrut să se distreze, însă s-au ales cu amenzi pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, fiind și cercetați penal. Șoferul a rămas fără permis.

Miercuri seara, la ora 21:30, la numărul de urgență 112 a fost înregistrat un apel în care un cetățean a reclamat cum un autoturism marca BMW cu numere de Bacău a oprit lângă acesta, iar unul dintre cei cinci ocupanți, aflat pe bancheta din spate, a lăsat geamul mașinii și l-a întrebat în limba engleză cum poate ajunge în Bacău. În clipa următoare, un alt ocupant ce avea pe cap un turban a lăsat geamul jos și a început să înjure în aceeași limbă. Cel din urmă a scos un pistol și a tras câteva focuri de armă în aer, gest ce a generat panică în rândul martorilor, scrie site-ul local observatorulph.ro.

În urma apelului, polițiștii au plecat în căutarea tinerilor și i-au prins pe bulevard, în zona Caraiman. A urmat o urmărire ca în filme, fiind solicitată intervenția altor echipaje care i-au blocat pe cei cinci în trafic, deoarece șoferul autoturismului nu a oprit la semnalele polițiștilor. În momentul în care au fost prinși, tinerii au fost dați jos din autoturism, culcați pe carosabil și încătușați de către forțele de ordine. Ulterior, polițiștii au găsit arma cu care tânărul cu turban i-a amenințat pe trecători, fiind vorba de un pistol de jucărie, cu capse.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.