Culmea îndemnurilor făcute de Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a îndemnat miercuri în ședința de Guvern la folosirea mașinilor fabricate în România, în timp ce el și soția sa dețin autoturisme de fabricație străină.

„E foarte bun și BMW-ul, dar eu vreau să mergem cu Dacia și cu Ford-ul făcute în România, ca să dăm un exemplu tuturor românilor că putem să ne sprijinim industria proprie și producția proprie”, a susținut Ponta.

Potrivit declarațiilor de avere, Victor Ponta și soția sa, Daciana Sârbu, dețin trei autoturisme de fabricație străină. Ponta are un Citroen fabricat în 2012 și un Fiat din 2010, iar Daciana Sârbu are trecut în declarația de avere un Land Rover din 2011.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.