Cum a ajuns Dragnea în pragul leșinului

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, într-un interviu la PRO TV, că i se face rău fizic când decide în privința imunității parlamentare.

În momentul în care moderatorul emisiunii i-a amintit că a anunțat că PSD vota pentru ridicarea imunității lui Dan Șova pentru care procurorii cer din nou arestarea, Dragnea a spus: „Chiar cu părere de rău. O să insist pentru scoaterea imunității parlamentare din Constituție. Mie îmi face rău fizic să decid eu, care nu sunt judecător, destinul unui om. Trebuie să lăsăm judecătorul să decidă”.

Întrebat dacă și în cazul Ioan Oltean are aceeași părere de rău, Dragnea a menționat: „Susținem aceste cereri”.

Liderul PSD a admis însă că e posibil ca nu toți parlamentarii partidului său să voteze pentru ridicarea imunității, așa cum le-a recomandat.

Chestionat dacă se va asigura că toți colegii săi vor vota pentru încuviințarea cererilor de reținere și arestare, Liviu Dragnea a precizat: „Nu se face prin constrângeri. La niciun partid nu vor vota toți. Am cerut, nu am recomandat, le-am spus tuturor să lăsăm judecătorul să decidă. Sper că marea majoritate vor ține cont”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8501 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.