Cum a fost ucis Mihail Bălășescu

Procurorii dau detalii despre cazul morții fostului secretar general adjunct al PNL Mihail Bălășescu, găsit decedat, vineri seară, într-o locuință din Bragadiru, județul Ilfov. Principalul suspect este fostul său socru, încă de negăsit, pentru care însă procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov solicită judecătorilor arestarea preventivă în lipsă.

Cum ar fi fost ucis

Parchetul General precizează într-un comunicat că în noaptea de 3 spre 4 septembrie, în timp ce se afla în apartamentul său din orașul Bragadiru, fostul socru l-a lovit de mai multe ori pe Mihail Bălășescu cu o vază în cap și l-a sugrumat cu cinci coliere din material plastic, acte de violență ce au condus la decesul acestuia.

Conform concluziilor provizorii medico-legale, moartea fostului lider PNL a fost violentă și a survenit în urma asfixiei mecanice prin strangulare.

Procurorii mai arată că victima prezenta și o serie de leziuni traumatice (plăgi contuze epicraniene și la nivelul feței, fractură nazală, hematoame, echimoze, excoriații), produse cu un corp dur, cu puțin timp anterior decesului în contextul procedurii strangulării.

Victima avea un conflict cu ultima sa soție, după ce aceștia au divorțat.

Principalul motiv de ceartă l-ar fi constituit faptul că Mihail Bălășescu a câștigat la partaj o mașină, care era însă în posesia socrului său.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.