Cum a şters Aura Vasile dovada că a criticat UNPR chiar în ziua adeziunii

Taman în ziua în care şi-a făcut „transferul politic” de la PSD la UNPR, Aura Vasile a postat pe blogul personal textul moţiunii de cenzură cu care PSD, PNL şi PC încearcă din nou să producă demiterea guvernului Boc. UNPR, noul său partid nu va vota pentru demisia Executivului. La scurt timp după anunţul „transferului” postarea cu textul moţiunii de cenzură a fost, însă, scoasă rapid de pe blog.

Aura Vasile, deputat PSD de Bucureşti, considerată mâna dreaptă a lui Marian Vanghelie, şi-a dat demisia din PSD şi a trecut la UNPR. Anunţul a fost făcut luni, 19 noiembrie, atât de liderii UNPR, cât şi de cei ai PSD.

Fix înainte ca plecarea sa de la PSD să fie anunţată, deputata a postat pe blogul personal textul moţiunii de cenzură cu care Opoziţia încearcă demisia premierului Boc şi a echipei sale. „Cred că deja dezastrul care domneşte în ţară atinge cote inimaginabile iar titlul moţiunii mi se pare potrivit. Iată mai jos textul moţiunii”, a scris Aura Vasile pe blogul personal, iar apoi a postat întregul text al documentului intitulat „După 22 de ani, democraţia este în pericol”.

Data acestei postări este de 19 decembrie, aşa cum se poate observa în captura video de mai sus. La scurt timp după ce mass-media au publicat informaţia că Aura Vasile a plecat de la PSD, postarea în care era prezentat textul moţiunii de cenzură a fost ştearsă de pe blogul deputatei.

Reamintim că UNPR, partid aflat la guvernare nu va vota favorabil demisiei Executivului. Astăzi, liderii formaţiunilor din arcul guvernamental au decis ca fiecare grup parlamentar să-şi construiască propria strategie privind votul (dacă vor veni, sau nu vor veni deloc, dacă vor vota contra moţiunii, sau se vor abţine la vot, n.r.), iar la şedinţa coaliţiei UNPR a propus ca strategia să fie aceea ca parlamentarii Puterii să nu îşi exprime votul la moţiunea de cenzură, arătând că este de datoria Opoziţiei să-şi asigure prezenţa şi votul la acţiunea împotriva Guvernului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.