Cum explică Dragnea prezența sa la Cotroceni de 1 Decembrie

Președintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri seară la România TV, că a fost la Palatul Cotroceni de Ziua Națională, unde s-a fotografiat cu preşedintele Traian Băsescu, pentru a arăta că nu îi este frică de „băsişti”.

„A fost 1 decembrie, era Ziua Naţională, am discutat cu un bun prieten de-al meu, Vasile Dâncu, mi-a zis că acolo va fi o mare uriaşă de băsişti şi am vrut să merg să le arăt că nu mi-e frică de băsişti. La un moment dat a ajuns şi Traian Băsescu, a vrut să facem poze, am făcut poze. În spatele uşilor deschise am discutat vreo trei vorbe, eu ieşeam. Nu mă poate acuza nimeni că sunt băsist”, a spus Dragnea.

Dragnea, prezent pe 1 Decembrie la recepţia de la Palatul Cotroceni de Ziua Naţională l-a aşteptat pe preşedintele Traian Băsescu, în timp ce acesta se fotografia cu invitaţii, iar la finalul evenimentului a făcut o poză cu acesta, cei doi retrăgându-se apoi împreună.

După discursul de la Cotroceni de Ziua Națională, Băsescu, cu un pahar de şampanie în mână, s-a plimbat prin Sala Unirii, unde a avut loc recepţia, pentru a saluta invitaţii şi pentru a se fotografia cu ei. În tot acest timp, Dragnea l-a aşteptat pe preşedinte, alături de Vasile Dâncu. Ulterior, Dragnea a făcut o poză cu Traian Băsescu. Băsescu i-a spus, în spirit de glumă, lui Liviu Dragnea: „Veți fi dat afară din PSD pentru această poză pe care am făcut-o împreună”. După momentul foto, cei doi au plecat împreună, însă liderul executiv al PSD a negat ulterior că ar fi avut vreo discuție cu președintele, spunând că fiecare și-a văzut de drum după ce au ieșit din sală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.