×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 11 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 09:06
EUR (€)
+0.0027 ↗
4.5737 RON
USD ($)
+0.0252 ↗
3.8993 RON
• • •
Acești adversari...
Cum îl mai "complimentează" Firea pe Ponta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că îndemnurile actualului secretar general al Guvernului, Victor Ponta, în ce privește activitatea sa la primărie "sunt ușor infantile".

"Îi mulțumesc domnului Ponta pentru atenție. În primul rând, constat faptul că încalcă legislația în vigoare. Chiar dacă are 30 de zile să opteze între a rămâne deputat sau cel mai înalt funcționar public din România, și anume secretar general al Guvernului, în această perioadă se supune ambelor legislații, atât cea privind aleșii, demnitarii, deputații și Statutul funcționarilor publici, care, prin legislație, nu au dreptul să facă declarații politice. (...) Este păcat că între doi foști colegi (...) apar astfel de episoade. Am avut o relație foarte bună, mi-aș dori, nu știu, în continuare să depășească acest moment foarte greu. Eu nu i-am dat lecții niciodată, deși poate eram în situația să îi dau. Mă ocup — nu pentru că îmi spune domnul Ponta, ci pentru că trebuie — mă ocup zi de zi de problemele din Capitală. Săptămâna viitoare voi avea și un raport la un an de zile. Aceste săgeți cred că sunt ușor infantile", a spus Firea la Parlament.

Ea a adăugat că Ponta are o atitudine "total nepotrivită".

"Nu aș vrea să mă cobor la limbajul și la atitudinea total nepotrivită a domnului Ponta. Eu am o educație, am fost crescută altfel și chiar dacă port un dialog în contradictoriu, prefer să fie lipsit de veninul cu care ne-am obișnuit în aceste zile", a afirmat Firea.

Publicat Duminică, 18 iunie 2017
1604
 | 2
 | 8
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
mda
+3
"Nu aș vrea să mă cobor la limbajul și la atitudinea total nepotrivită a domnului Ponta. Eu am o educație, am fost crescută altfel și chiar dacă port un dialog în contradictoriu, prefer să fie lipsit de veninul cu care ne-am obișnuit în aceste zile" Serios? Pai tu mai sti ce spui? dupa ce l-ai bacalarit in fel si chip pe Grindeanu? Si atunci ai avut "educatia aleasa"?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
lili @ mda
+4
La "educatia" ei, Gabita nu poate discuta cu Ponta needucatul, ea discuta numai cu "educatul" Pandele de la Voluntari si cu babele "educate" care voteaza PSDul, cand le duce in pelerinje impreuna cu Pandele la pupat moastele tuturor Sfintilor! Sictir!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
cet
+2
asta NU INTELEGE nimic din legislatie!! pai daca spune ca are la dispozitie 30 de zile sa aleaga de ce nu asteapata 30 de zile si apoi sa sara ca iapa in calduri....
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
tom the cat
0
cum se numeste comportamentul unui PISIC ?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
florinakis
+1
pai vedem zilnic nivelu' de educatie si participare-n realizarile vietii cotidiene prin bucuresti ... nu e vorba de venin ... e vorba de ceva rezultate care ... nu sunt ...
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Poli 21
+4
Pe care centura si-a facut educatia madam pandelica of voluntari ?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
lili
+1
Ohoo, la ce "educatie" are Gabita de Voluntari, evident ca nu poate discuta cu Ponta! "Educata" la scolile inalte ale mapamondului, la nivelul ei ea discuta doar cu Pandele din Voluntari si cu babele votante ale PSD, cand le duce impreuna cu Pandele in pelerinaje sa pupe moastele tuturor sfintilor! Sictir, "educato"!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Sulla
+1
...grozava educatie ai!!! Despre avere ce spui sau si aceea ai primit-o? Te-ai descurcat...asa ca ai "energie" sa joci teatru,eu asi face si mai si cu asa avere...
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Sora sabiei lui Ștefan cel Mare
Publicat acum 18 ore şi 16 minute
Lazăr și Kovesi - stat în stat
Publicat acum 12 ore şi 36 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum o oră şi 37 minute
Andrei Marga

Cum cei mai mulți se consideră creștini, se poate spune că, în Europa, creștinismul este mai mult decât viziune - este însuși mediul formării și referința fundamentală. Pot fi însă luate în serios partidele și persoanele care-și afișează adesea cu emfază afilierea?

Andrei MargaPublicat acum 12 ore şi 19 minute