×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 2 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 01:11
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Autoritățile de la Tokyo ia măsuri
Cum se apără Japonia de ultima nebunie a Coreei de Nord

Japonia a desfășurat sâmbătă baterii de interceptori de rachetă de-a lungul traiectoriei pe care o vor urma rachetele balistice nord-coreene în cazul în care Phenianul își pune în practică amenințarea de a lansa patru rachete spre Guam, teritoriu american în Oceanul Pacific, informează agenția de presă niponă Kyodo, citată de Agerpres.

Sisteme defensive antirachetă sol-aer au fost desfășurate în patru prefecturi din vestul Japoniei, după ce Coreea de Nord a anunțat că "examinează în mod serios" să lanseze simultan rachete balistice cu rază intermediară de acțiune asupra Guam.

Interceptorii de rachetă Patriot de tip PAC-3 au fost desfășurați în prefecturile Shimane, Hiroshima și Kochi, care vor fi survolate — potrivit Coreii de Nord — de rachetele Phenianului, precum și în prefectura Ehime, situată între Hiroshima și Kochi, regiuni în care în mod normal nu sunt desfășurați interceptori de rachetă.

Premierul nipon Shinzo Abe le-a declarat jurnaliștilor din prefectura Yamaguchi că executivul "va face totul" pentru a proteja viețile și proprietățile cetățenilor niponi.

Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
1581
 | 0
 | 5
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
nicu cohen
+6
Daca se apara cineva apai aia sint nord coreeni , restul sint agresori in frunte cu imperialistii fascisti americanozi cozile de topor ale Vaticanului ....Avea dreptate Ceausescu dar nu pricepeam noi .
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
gelu
+4
Si daca rachetele lansate de NC vor trece de scutul japonez si vor ateriza in pas de dans la 40 de km de bazele amerloce de pe Guam??? Va dati seama ce morcov de morcov vor avea amerlocii cu ale lor PATRIOT PAC-3???
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
Horus
+9
"Mult zgomot pentru nimic"!
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
Patrihotz
+9
Daca vorbiti cu orice asiatic din zona descoperiti ca absolut toti ii urasc de moarte pe japo pentru ce-au facut in al doilea razboi mondial si nici nu vor sa auda de ei, singurii care fac exceptie sunt filipinezii da aia-s niste maimute care se prostitueaza cu cine plateste mai bine.
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
Si de ce zici ca se apara Japonia?
+8
Si de ce zici ca se apara Japonia? Guam e american. Nu era corect sa scrii ca se apara SUA?
Publicat Sâmbătă, 12 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Un fost electrician, la șefia ANRE
Publicat acum 8 ore şi 31 minute
Protestul lui Tăriceanu la adresa lui Iohannis
Publicat acum 9 ore şi 9 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 5 ore şi 20 minute