Cum se răzgândeşte Gâdea în privinţa lui Klaus Iohannis

După linşajul mediatic al Antenei 3 la adresa lui Klaus Iohannis, Mihai Gâdea îndulceşte tonul şi afirmă că şi-ar dori să vadă dacă există posibilitatea de construcţie.

„Aş vrea să mă opresc o clipă din toţi aceşti 10 ani de nebunie să-l ascult pe Klaus Iohannis să văd dacă există şi posibilitatea de construcţie”, a spus Gâdea.

Acesta a mai susţinut că „e de făcut curăţenie, de deschis ferestrele la Cotroceni, să iasă aerul închis” pentru a vedea încotro vrea Klaus Iohannis să ducă ţara.

„Dacă vrea să o ducă într-o directie bună vreau să fiu unul care să contribuie”, a sustinut Gâdea. „Poate că România are o şansa, poate că unii o văd, poate că unii nu o văd. Este foarte important dacă această şansă va fi fructificată de preşedintele ales, dacă va alege un nou drum”, a continuat el.

Mihai Gâdea a reevaluat şi prestaţia lui Teodor Melescanu, susţinând că demisia acestuia este normală pentru că românii nu au putut vota în străinătate.

Mugur Ciuvică insistă însă afirmând în continuare ca Iohannis ar fi un preşedinte dependent de sistemul securisto-mafiot creat de Traian Băsescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.