Cum va fi vremea în următoarele zile

Duminică, vremea se menţine predominant frumoasă şi caldă, cu maxime cuprinse între 20 şi 26 de grade. Ceva mai răcoare va fi doar la malul mării, unde vântul va avea unele intensificări, iar temometrele vor indica între 14 şi 19 grade, potrivit Digi24. După-amiaza şi seara, pe spaţii mici la munte şi cu totul izolat în rest, pot să apară ploi slabe şi descărcări electrice.

Luni va fi cald, temperaturile aşteptate fiind de până la 28 de grade Celsius. Din a doua parte a zilei însă, în vestul şi sud-vestul ţării apar averse cu tunete şi fulgere.

De marţi ploile vor cuprinde şi celelalte regiuni, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi poate cădea grindină. Vântul se va intensifica, iar temperaturile vor pierde aproape 10 grade, astfel că vremea va deveni rece în vest, nord şi centru. Miercuri, maximele se vor încadra între 8 şi 19 grade.

Duminică, în Capitală va fi o zi frumoasă, mult mai caldă decât normalul perioadei. Maxima se va situa în jurul valorii de 25 de grade. De marţi vremea se răceşte şi în Bucureşti, unde va începe să plouă, iar vântul va fi alert. Miercuri, la amiază vor fi cel mult 17 grade Celsius.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.