Cum va fi vremea în următoarele zile

Luni, vremea va fi în general instabilă și se răcește ușor în cea mai mare parte a țării. Pe arii extinse se vor semnala averse cu tunete, fulgere și vânt, potrivit realitatea.net.

Excepție fac Moldova și Dobrogea, unde astfel de fenomene își vor face apariția la nivel local. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate, mai ales la munte, și va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade în Dealurile de Vest și 32 de grade în Moldova.

În București, mâine avem parte de nori, iar după-amiază și de averse cu fenomene electrice și vânt. Se răcește ușor și aici, doar 26 de grade la amiază.

Marți în regiunile nord-vestice, vremea va fi în general instabilă și ușor mai rece decât ar fi normal. Va ploua sub formă de averse, iar izolat se vor semnala desărcări electrice.

În restul țării continuă să fie cald, iar fenomenele specifice instabilității atmosferice apar doar pe spații restrânse. Izolat se pot fi cantiății de apă mai însemnate. Vântul va avea intensificări locale în nord-vest, la munte și izolat în rest. Temperaturile maxime se opresc la 29 în sudul și centrul Moldovei.

Pentru bucureșteni urmează o zi de marți cu cer variabil, vânt moderat care se va domoli spre seară și 27 de grade la amiază.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.