Cum va fi vremea în următoarele zile

Potrivit ANM, cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări, în centrul şi estul ţării, în prima parte a zilei, iar la sfârşitul intervalului, în extremitatea vestică şi de nord-vest

Sâmbătă, pe arii restrânse, în orele dimineţii şi mai ales noaptea, în zonele joase de relief, va fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar local şi în Dobrogea, Campia şi Dealurile de Vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 şi 19 grade, iar minimele între 1 şi 11 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -5 grade.

În Capitală, vremea va fi predominant frumoasă cu cer senin în cursul zilei şi în prima parte a nopţii, apoi vor fi condiţii de înnorări şi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

Duminică, valorile termice se vor menţine mult mai ridicate decât cele normale la această dată, în majoritatea regiunilor. Vor fi înnorări şi ploi, în general slabe, în vestul şi nord-vestul ţării, îndeosebi în prima parte a zilei şi în a doua parte a nopţii, când la munte şi în special în Munţii Banatului, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 şi 19 grade, iar cele minime între 2 şi 10 grade, mai scăzute în estul şi sud-estul Transilvaniei, spre -3 grade.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.