Cum va fi vremea în weekend

Potrivit ANM, în următoarele două zile vremea va fi frumoasă, cu cerul mai mult senin şi va deveni caldă pentru această dată în toate regiunile.

Sâmbătă, în ţară, maxime se vor încadra între 15 şi 23 de grade, mai scăzute pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 şi 10 grade.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în Banat şi în vestul Olteniei. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă. Izolat, îndeosebi în Transilvania, se va produce brumă.

Şi în Capitală vremea va fi frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Maxima va fi de 20-21 de grade, iar cea minima de 4-6 grade.

Duminică, în ţară, vremea se va menţine frumoasă şi caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în vestul, centrul şi nordul ţării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua în Banat, Moldova şi zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 11-12 grade pe litoral şi 24-25 de grade în regiunile vestice. Minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, mai scăzute în depresiuni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.