Cum va fi vremea joi și vineri

Potrivit datelor ANM, joi, vremea va fi în general frumoasă, dar se va menţine răcoroasă dimineaţa şi noaptea, cu precădere în nord şi în centru. Cerul va fi parţial noros în sud-estul extrem, unde vor mai fi condiţii ca, izolat să plouă slab, în timp ce în restul zonelor va fi variabil la senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 0…2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 15…16 grade pe litoral. Spre dimineaţă, în zonele joase, izolat se poate forma ceaţă, iar în depresiuni vor fi condiţii de brumă.

Vineri, vremea va fi predominant frumoasă ziua, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de mediile climatologice ale perioadei, în aproape toată ţara. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în a doua parte a nopţii în vestul şi sud-vestul teritoriului, unde va ploua pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 26 de grade, iar cele minime între 1…3 grade în depresiunile intramontane şi 15…16 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. Spre dimineaţă, în zonele joase, izolat se poate forma ceaţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.