Cum va fi vremea luni și marți

Luni, vremea se va menţine predominant frumoasă. Cerul va fi variabil şi doar în zona de munte, cu totul izolat, vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte şi în sudul Banatului.

În țară, luni, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24-25 de grade în depresiuni şi în Subcarpaţii Getici şi ai Moldovei şi 30 de grade, izolat, în zonele de câmpie şi podiş, iar cele minime se vor încadra între 11 şi 21 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 5 grade.

Marţi, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil ziua, dar spre seară şi noaptea va prezenta înnorări temporar accentuate şi vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice, local în zona de munte şi regiunile sudice şi izolat în rest. Vântul va sufla în general moderat, cu unele intensificări în sudul ţării şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în depresiuni şi 32 de grade în sud-est, iar cele minime se vor încadra între 7 grade în depresiuni şi 22 de grade pe litoral.

În Capitală, luni, vremea va fi în continuare frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 13-15 grade.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.