Cum vorbește ministra de Interne despre ea

Carmen Dan, noul ministru al Afacerilor Interne, s-a lăudat singură, sâmbătă, în timp ce vorbea despre problemele ministerului.

„În fruntea acestui minister este o femeie care, în afară de faptul că și-a propus să muncească foarte mult și să identifice problemele, să găsească soluții — știți bine, ne confruntăm cu o lipsă de personal, ne confruntăm cu o infrastructură în ceea ce privește dotarea destul de deficitară și astea sunt priorități pentru mine — dar în fruntea ministerului este în primul rând un om, un om cu suflet pentru cei care sunt în stradă, pentru cei care sunt lângă oameni efectiv”, a afirmat Dan, după o vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, citată de Agerpres.

„Primesc multe mesaje acum la minister, îi simt deschiși (pe lucrătorii ministerului – nr.) să comunice. Cred că simt, probabil, pentru prima dată, că nu mai există o barieră între cel care se află în fruntea ministerului și cel care ocupă o funcție nu foarte importantă în cadrul acestor structuri și eu îi încurajez să facă asta”, a adăugat noul ministru.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.