Cupa Davis: Primul punct pentru România

Echipa României conduce echipa Israelului cu 1-0, după ce jucătorul Adrian Ungur l-a învins pe israelianul Bar Tzuf Botzer cu 7-5, 6-3, 6-0, vineri, în primul meci de simplu al întâlnirii din primul tur al Cupei Davis, Grupa I valorică a zonei Europa-Africa.

Meciul, disputat în Sala Transilvania din Sibiu, a durat mai puțin de două ore.

Al doilea meci de simplu al întâlnirii dintre România și Israel va fi disputat de Marius Copil, locul 168 în clasamentul ATP, și Dudi Sela, locul 108 în lume.

Echipa care va câștiga întâlnirea va accede în turul al doilea din Grupa I, Zona Europa-Africa, iar echipa care va pierde va merge la barajul turului 1 al Grupei I, adversară fiind una dintre reprezentativele Sloveniei sau Slovaciei.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.