Curiozitatea copiilor de suflet Radu, Adriean şi Vasile

Rămăşiţele pământeşti ale lui Nicolae şi Elena Ceauşescu au fost dezgropate. Deshumarea s-a făcut la solicitarea lui Valentin Ceauşescu, singurul copil al cuplului care se mai află în viaţă. Valentin vrea să afle dacă, într-adevăr, este vorba despre rămăşiţele pământeşti ale părinţilor săi.

Traian Băsescu este mort după funcţia de preşedinte al României, pe care a transformat-o în preşedinte-jucător, iar ulterior în preşedinte-judecător şi chiar preşedinte-dictator. Şeful statului de drepţi este mort după controlul a tot ce mişcă în ţara asta, dar mai ales a tot ce nu ar trebui să mişte în faţa sa.

Politicianul Băsescu a început să-şi sape singur groapa în momentul în care a început să permită propriei clientele politice să facă fix ce doreşte portofelul ei. Groapa preşedintelui Băsescu a prins a lua în adâncime pentru că acesta s-a încăpăţînat să-l păstreze pe Emil Boc în funcţia de prim-ministru. Fundul gropii a început să nu se mai vadă din cauză că şeful statului a susţinut public introducerea de măsuri dure de austeritate îndreptate împotriva majorităţii populaţiei.

Traian Băsescu este pus pe ceartă cu toată lumea din ţară şi, mai nou, din străinătate, fiind practic îngropat în nişte dispute care nu fac bine nimănui. Preşedintele Băsescu s-a izolat de toată lumea şi s-a îngropat singur la Palatul Cotroceni. Din cauză că domnul Băsescu a ajuns la o cotă de popularitate extrem de scăzută, se poate bănui că la Palatul Cotroceni se află doar rămăşiţele politicianului care, la un moment dat, se bucura de încrederea a 70% dintre românii cu drept de vot.

Acum cât încă mai sunt în viaţă, în viaţa de partid, copiii de suflet ai lui Traian Băsescu, adică Radu Berceanu, Adriean Videanu şi Vasile Blaga, ar trebui să solicite „dezgroparea” rămăşiţelor politice ale lui Traian Băsescu. Asta pentru că există bănuiala că la Palatul Cotroceni nu este „îngropat”, de fapt, preşedintele tuturor românilor. Al tuturor românilor din PDL. În ceea ce-l priveşte pe preşedintele tuturor românilor, acesta este dat dispărut de mult timp. De vreo cinci ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.