Da’ pe Dragnea cine-l evaluează?

Parafrazându-l pe Adrian Năstase, social-democraţii, în frunte cu unicul, inegalabilul şi neînlocuibilul Liviu Dragnea, umblă cu programul de guvernare în gură. Programul de guvernare al PSD este un fel de stat de drept fabricat în România. Dacă statul de drept este folosit ca paravan pentru diferite reglări de conturi, Programul de Guvernare este folosit pentru execuţii politice. În cazul în care spui ceva de rău despre programul de guvernare, ori te abaţi de la acesta, imediat eşti considerat duşman al poporului şi eşti trecut în categoria celor care se opun progresului țării. Dai în programul de guvernare, dai în tine, dai în Dragnea şi în viitoarele uzine, ceea ce este echivalent cu trădarea intereselor naţionale.

Baronul Liviu Dragnea a adunat baronetul PSD într-o şedinţă de mimare a democraţiei. Vezi, Doamne, nu a fost vorba despre o şedinţă de punere în aplicare a deciziei de radere a Guvernului luată de domnul Dragnea, ci despre o dezbatere în cadrul căreia s-au pus în discuţie rezultatele analizei programului de guvernare. Dacă nu ar fi fost vorba despre o şedinţă de execuţie a Guvernului propriu şi personal al unicului, inegalabilului şi neînlocuibilului, atunci, Liviu Dragnea ar fi trebuit să profite de prezenţa întregii conduceri din acte a partidului şi să ia în discuţie şi rezultatele vizitei preşedintelui României, Klaus Iohannis, în Statele Unite ale Americii. După care, premierului Sorin Grindeanu ar fi trebuit să facă o informare în legătură cu vizita sa în Croaţia.

Pe de altă parte, dacă tot s-a pus pe făcut evaluări, Comitetul Executiv al PSD ar fi trebuit să analizeze şi activitatea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Scuzaţi gluma proastă. Cum adică să-l analizeze Liviu Dragnea pe Liviu Dragnea? Da’, totuşi, pe Liviu Dragnea cine-l evaluează? Şi când?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.