Dacă şi în Centrul Universitar Medical Cluj e jale, ce mai visează ministrul Bănicioiu?!

În timp ce tu, dragă cititorule, plăteşti lună de lună, toată viaţa, „la sănătate”, din fiecare venit pe care îl realizezi, imaginile de mai jos sunt dintr-un spital clujean, în anul de graţie 2014, vara. Da. Din Centrul Universitar Medical Cluj Napoca!, scrie cotidiantr.ro. Din oraşul care băţos se autointitulează Capitală a Transilvaniei, care este capitală europeană a Tineretului şi se visează Capitală Europeană a Culturii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Petean 155 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.