Dan Ungureanu, hiena marxistă

Dacă din întâmplare îl vedeţi pe stradă pe Dan Ungureanu, aprig marxist din generaţia „Rogozanu”, individ plin de burse şi doctorate, să nu-l scuipaţi, pentru că vorba tânărului Florin Puşcaş, de la Voxpublica, „scuipând pe memoria lui Corneliu Coposu s-a scuipat singur”. Atletul marxist de pe foia de net Criticatac îşi varsă lăturile proletcultiste şi în alte publicaţii. Pe blogul revistei Cultura http://revistacultura.ro/blog/2010/09/corneliu-coposu/ scrie, într-un adevărat linşaj dialectic: „În 1945, Corneliu Coposu nu era bătrînul distins din 1990. Era un tânăr mardeiaş de un metru 90 şi 130 kilograme. La treizeci de ani n-avea decît două cefe şi două guşi şi era fost campion de haltere (…) Să-l lăsăm pe Coposu să se întoarcă acolo unde s-a dus şi partidul ţărănesc, creştin şi democrat: în nimic”. În nimicnicia sa, limbricul din gaşca critiatacistă (ce progenitură are distinsul critic literar Cornel Ungureanu) copiază pasaje întregi din Scânteia bolşevismului criminal. Umile precupeţ de manifeste kominterniste, pune mâna şi citeşte istoria! La Lupeni, nu Maniu a omorât minerii, cerber al dialecticii urii, şi nici nu a semnat contractul cu Skoda pitulice kaghebistă! După cel de-al Doilea Război Mondial, secerătorule de conştiinţe, două treimi dintre alegătorii români au votat „ochiul”. După furtul alegerilor, lagărele i-au ucis lui Maniu trupul, dar niciodată memoria. Atât de bine a meritat fruntaşul ţărănist de la poporul căruia i-a făcut Marea Unire. Te descalifici, universitare, avortat din lohia socialismului kaviar!

Am auzit că mai şi predai la Universitatea Vasile Goldiş din Arad. Ce fel de conferenţar al mentalităţilor mai eşti, dacă ţi-ai făcut din profesie o latrină de minciuni sfruntate? Cum te mai pot asculta nepoţii ţăranilor ucişi la Apateu pentru că au refuzat colectivul? Ce învăţăminte să culeagă studenţii de la un lacheu al materialismului dialectic? L-ai executat în public pe Corneliu Coposu, nu ţi-ar fi ruşine, bicisnic clănţănitor, în stilul procurilor sovietici. Te foloseşti de libertatea pentru care martirii neamului românesc şi-au dat viaţa. Cum te poţi uita în ochii timişorenilor care i-au pierdut pe cei dragi în revoluţia din 1989, pentru care tu nu ai mişcat un deget? Cum te mai suportă pământul, hienă marxistă? Stai prin colţuri literare şi adulmeci prada, ai vrea să-ţi înfigi colţii în hoitul capitalismului, ca să-ţi satisfaci viscerele umplute cu bunătăţi capitaliste. Natura şi-a batjocorit creaţia când te-a făcut pe tine!

Dacă a fost atât de bun comunismul, de ce nu te iei de mânuţă cu toţi criticataciştii tăi şi să te duci pe-o insulă, unde să ai raţie de pâine, o oră de tv şi să urci la tribună, fără hârtia igienică pe masă, să-ţi ştergi mucii de sclav din regatul răului, cu cotul? Să te hrăneşti din „visul de aur”. Du-te şi lasă-ne! Scuteşte-ne de scrierile tale vitriolante, trepăduş de Direcţia a V-a. În alte vremuri ai fi fost urcat la prezidiu, ajungeai şi tu un nomenclaturist! Aveai privilegii, eşantion al mârlăniei! Dezgustător ce faci că(l)catule de maşinăria infernală a fantomelor ce încă mai bântuie în spaţiu liber. Cred că suntem prea îngăduitori.

Nu aş fi scris aceste rânduri de fiere, îmi cer scuze cititorului fin, dacă n-ai fi unul dintre cei care nu şi-au risipit viaţa în cozi la alimentară, marxist odios!

Tinereţea ta nu e circumstanţă atenuantă, ci agravantă, derbedeu marxist! Cât despre hoarda de şacali din Criticatac, care adulmecă hoitul capitalismului, data (a)viatoare!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.