×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum un minut
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 17:26
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Răspunsul lui Sorin Oancea către Felix
Dan Voiculescu, dacă ai cea mai mică dovadă, fă-o publică!

Sorin Oancea, directorul B1 TV, îi răspunde lui Dan Voiculescu la afirmaţiile făcute în scrisoarea către Laura Codruţa Kovesi.

Dacă aş fi „ajutat” DNA să-ţi facă „dosare fictive”, aşa cum susţii, ai fi fost şi acum în puşcărie.

Am părăsit grupul Intact acum 7 ani, tocmai pentru că nu eram de acord cu drumul pe care l-ai impus. Acum văd că am făcut bine. Mulţi apropiaţi, colaboratori şi parteneri ai tăi sunt fie decedaţi, fie condamnaţi. Nu o să-i enumăr, din respect pentru ei. Chiar şi fiica ta, Camelia, s-a pricopsit cu o condamnare penală, iar iubitul ei, noul şef al trustului Intact şi cel care m-a înlocuit, este în puşcărie pentru şantaj prin presă.

Din păcate, este evident faptul că, nici după trei ani petrecuţi în închisoare, nu ai înţeles pentru ce ai fost condamnat.

Sorin Oancea

Publicat Luni, 11 septembrie 2017
5766
 | 6
 | 16
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Charlie
+3
Concluzia cea mai importanta: infiltratii basisti in partide si trusturi de presa sunt nenumarati. Individul l-a jucat pe Voiculescu la fel cum au facut-o Constantine, Del Ponte si mai multi de la antene in frunte cu Ciuciuvica. Ciuciutacu a plecat de acolo la postul basist romaniatv unde-i tine microfonul sefului bandei si astazi cand a pierdut puterea suprema. Postul b-1 a fost basist din clipa sosirii tradatorului din stanga pozei...
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
JE SUIS RARINCA
+13
Daca taceai filozof ramaneai stimate domn Oancea! Dovada cea mai clara in favoarea domnului Voiculescu s-a produs aseara la Romania Tv. ..Taman.. din interiorul Sistemului Sekuristik Ticalosit Basist, de nimeni altul decat adjunctul Tov. Plt. Maj. Florica Coldea Col Dragomir. Acest om spune cu subiect si predicat cum lucra Sistemul Ticalosit Sekuristik! . Acest om spune foarte frumos si clar cum NeoSekuristii din sistem tabarau pe presa ce nu canta in struna sistemului, facand o tinta clara asupra unor trusturi de presa [[ vezi cazul Intact-Antena 3 Tv. ]] ce nu le cantau in struna! Nu se lasau pana nu distrugea acel trust de presa, iar patronii erau bagati la beciul domnesc cu dosare penale inventate si culoare judiciare bine stabilite de catre Florica Coldea-Kukuveaua Plagiatoare Keovesy si anumiti judecatori de la I.C.C.J. sau C.A.B. ! Explicand clar ca buna ziua, intreg angrenajul infractional din SRI-DNA..BinomuL. Repet, acest lucru este spus in piata publica de adjunctul lui Florica Coldea seful de facto al SRI-ului! . Mai clar de atat nu se poate! Daca nici acum cand de la varful SRI-ului se fac asemenea dezvaluiri , presa si pulimea!! doarme in bocanci!! atunci ne meritam soarta cu varf si indesat ca neam! Aveti grija domnule Oancea, domnul Dragomir a cerut public sa fie audiat de catre o comisie parlamentara, pentru a devouala intreg acest angrenaj infractional, numit pompos pentru Dobitocii si Imbecili patriei, stat de drept si justitie independenta. Aveti grija domnule Oancea , cum acest om, a ridicat un colt de plapuma din mizeria scarboasa din presa noastra damboviteana asupra acoperitilor [[Propagandistilor sekuristi din presa ]] sa nu avem draku cine stie ce surprize!! Nu mai fiti atat de sigur si virulent!! sistemul ticalosit-sekuristik scartaie din toate inchieturile, adevarul va iesi la suprafata in urmatoare perioada de timp!. Ticalosiile statului paralel, chiar sunt infricosatoare !/ Stelu
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
hasnaua3 @ JE SUIS RARINCA
+4
tu esti rarinca, nu sunt securistul voiculescu felix. atunci ai sictie
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
Sistemul neo-securist
+25
Da domnu Oancea ati sters-o la timp inainte ca Codruzza sa bage in puscarie patronii si sefii A3 pentru ca jurnalistii de acolo se opuneau sistemului asta neo-securist. Da matale ai ales drumul basist securist conform modelului oportunist-slugarnic si e bine ca recunoasteti. Noi stim asta dar daca tineti sa confirmati apreciem sinceritatea tutoror basistilor care recunosc ca au colaborat la acest sistem nenorocit.
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
golan
+22
mare prk Oncea asta,bine a zls careva cum de publicatii asemenea gozuri infecte.Dar totusi bine ca s=a dus specimenul de la Intact,ca se vede ca ii placea de mizeria secu noua si s-a dus acolo unde se simte in apele lui.(murdare bineinteles).
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
Mesterul
+27
DOMNULE OANCEA CIOCUL MAI MIC CA SI B1 TV ESTE SLUGA SI PT. MANIPULARI SI SANTAJ DVS. AR TREBUI SA FITI UNDE A FOST VOICULESCU ASA CA UITATI-VA IN ORADA DVS.
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
Armand
+6
Ce mana are si Voiculescu asta, ii culege din aceeasi ograda cu Danel!
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
Ardeleanul
+29
Dupa ce si-a umplut buzunarele cu banii trustului Intact, acum face pe cinstitul...
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
balicrator
-22
Ce ma enerveaza istetii astia, Badea gen, care le stiu pe toate dar nu spun numic concret, ci doar insinueaza la modul securist "zvonuri".
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
Andronic din sufragerie cu Codruzza @ balicrator
+17
Io v-am spus ca am vazut-o pe Codruzza la Oprea in sufragerie in seara alegerilor adica concret nu insinuare dar ticalosii astia se fac ca nu vad cica e zvonuri.
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
Ileana Rollason
+9
Kitsch. De ce publicati asa ceva, Cotidianul ? nu suntem la usa cortului.
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
Duduia Lupe
-25
Just! Omul asta stie bine ce spune.
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
Recomandate
Ce a făcut de fapt Florian Coldea în Irak?
Publicat acum 4 ore şi 25 minute
Ziariștii acoperiți, în pericol
Publicat acum 22 ore şi 55 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 28 minute
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 21 ore şi 43 minute