×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 17 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 17:42
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
De la "corupția ucide", la "abuzurile pot ucide"
Dan Voiculescu, scrisoare către Kovesi: "Fără dumneavoastră"

Dan Voiculescu, recent eliberat condiționat, i-a transmis o scrisoare deschisă Laurei Codruța Kovesi, pe blogul său, în care o acuză pe șefa DNA că "a influențat și chiar distrus destine omenești". Voiculescu afirmă, adresându-se lui Kovesi, că lupta împotriva corupției poate continua și fără ea și fără procurorii care îi "sunt servili".

Iată scrisoarea lui Voiculescu:

"Mă adresez persoanei fizice Kovesi și vă sugerez de la bun început să nu mai confundați sau să puneți egal între instituția DNA și persoana fizică Kovesi. Lupta împotriva corupției trebuie să continue, dar ea nu depinde de un singur om, și anume de dumneavoastră. Poate, astfel, abuzurile din DNA vor rămâne istorie.

În activitatea dumneavoastră, ați influențat și chiar distrus destine omenești. Anul trecut au fost înregistrate 134 de achitări definitive, iar în acest an, numai în primele 5 luni, judecătorii au infirmat 95 de rechizitorii.

În același timp, în calitate de procuror șef, împreună cu unii procurori (nu toți, și chiar ar fi interesant de știut ce procurori onești mai ascultă astăzi ordinele dumneavoastră) ați ținut în nelucrare dosare, fie în scopul de a le folosi în șantaje politice, fie în scopul de a proteja anumite persoane.

Doamna Kovesi,

Nu m-aș mira dacă după această scrisoare veți încerca să găsiți prin sertare delațiuni pe baza cărora să faceți alte abuzuri în ceea ce mă privește. Se știe că sub presiunea unor anchete diverse personaje fac declarații mincinoase pe care dumneavoastră încercați să le folosiți fără a avea niciun fel de dovezi.

Cu ajutorul unora precum Nelu Iordache, Gheorghe Ștefan, Dorin Cocoș etc sau a unor foști salariați ai grupului fondat de mine, cum ar fi Mihai Craiu, Sorin Oancea etc ați încercat să deschideți dosare fictive. Asta în cazul meu. Să nu mai amintim cazurile: Adrian Năstase, Decebal Traian Remeș, Dan Radu Rușanu, Călin Popescu Tăriceanu, Mircea Diaconu, Liviu Dragnea, Ludovic Orban, Lia Olguța Vasilescu, Romeo Stavarache, Tudor Chiuariu, Romeo Florin Nicolae și alții.

Doamna Kovesi,

Vă anunț că nu îmi este frică de dumneavoastră. 80% din populația României a confirmat într-un sondaj de opinie că dosarul ICA a fost instrumentat politic.

Vă sugerez să nu faceți cerere la CSM pentru apărarea reputației deoarece majoritatea celor prezentate mai sus au fost confirmate de judecători, singurii care au dreptul de a distinge între vinovăție și nevinovăție sau sunt în atenția Inspecției Judiciare.

Doamna Kovesi,

Lupta împotriva corupției poate continua și fără dumneavoastră, fără procurorii care vă sunt servili și fără abuzuri. Așa cum corupția ucide, abuzurile pot distruge destine și, uneori, chiar ucide.

România trebuie curățată de corupție și de abuzuri pentru a avea un autentic stat de drept".

Ioana RaduPublicat Luni, 11 septembrie 2017
4612
 | 17
 | 45
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Charlie
0
Comentariul lui Duduia Lupe care are o gramada de plusuri il demasca pe Cenzor, caci postaca securista l-a gratulat pe J@D care are minusuri !!! Asa se mistifica aici, pe langa nepublicarea comentariilor critice la adresa lui buduca, care isi arata de o vreme adevarata fatza. Cenzorul i-a dat minusuri camaradei sale...
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Juju
+4
Hipopotamul asta imbatranit in rele ar dori ca procurorii sa i se supuna lui, nu sefului ierarhic. Asta este continutul mesajului.
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
nic
+2
Auzi cine indrazneste sa vorbeasca si sa ameninte!!! Mai securistule, care ai furat inclusiv banii securitatii, tu trebia sa nu iesi niciodata din puscarie!!!!!!!!! TUPEU DE BORFAS!!!!!! TE- AU SCAPAT JUDECATORII AIA CORUPTI CA SI TINE PANA SI DE PLATA PREJUDICIULUI!!! Intr-o tara democrata atunci cand furi stattul stai dupa parnaie mai rau decat un criminal, iar banii ii platesti fara sa comentezi, in Romania tot excrocii sunt la putere, cu ajutorul celorlalti infractori si al celor fara educatie!!!!! Cand o sa va treziti, cand tara va fi devalizata complet de alde dracnea si ai lui??
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
Radu Humor
+3
Prea multe "Doamnă Kovesi" ! Mă aşteptam ca măcar pe final, şi de scrisoare, dar şi de carieră, să-i spună pe nume ! Dovadă că încă mai sunt mulţi care nu cred că America şi UE o vor lăsa din braţe, de frica de a nu face dezvăluiri uluitoare despre cine, dar mai ales ce i-a cerut să facă ! Pentru că de una singură nu putea face atâtea infracţiuni la nivel înalt ! P.S. Sincer mi-e ,ilă de ea, deoarece a fost folosită abject de nişte mafioţi ca Băsescu, sau cei de pe la diferite ambasade devenite pe faţă agenturi !
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
Obuz
0
Nu fura, nu minţi, ajută‑i pe alţii,si DNA nu te va cunoaste!
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
j@d
-4
Tov Voiculescu, poate ca nu stiti-dar nu procurorii dau sentintele- ci JUDECATORII! Nu Kovesi v-a bagat la parnaie ci mai multi judecatori care -in urma analizarii dosarului d-voastra, v-au dat sentinta. Nu confundati marfa cu ambalajul-cum se spune in folclorul romanesc. Kovesi ar trebui schimbata din functie-dar nu pentru ca a cercetat anumiti indivizi cu bani si functii-si i-a trimis in fata instantelor de judecata-ci pentru ca nu a cercetat mai multi. Adica aproape toata clasa politica care e corupta pana in maduva oaselor. Si nu numai ei. Adica-cum se spune in popor-si-a facut treaba doar pe jumate-sau pe sfert cum as spune eu. Pentru asta ar trebui demisa. Dupa 27 de ani Romania e furasta pana la aproape maxim. Curtea de conturi spune-nu eu-ca s-au furat cca 400 miliarde euro. Si niciun vinovat! Ce ziceti de asta? Ce ati face daca cineva v-ar fura aproape toata averea ? Ati spune ca acel care a facut-o sa nu fie condamnat ca il iertati? Sau politia si organele statului sa nu cerceteze hotia? Vedeti cat de necisnstit si escroc sunteti? Nu conteaza ca 5 milioane de romani au luat drumul pribegiei din cauza unora ca tine, nici ca restul abia mai traiesc sub o crunta saracie, ca nu va pasa. Burdihanul d-voastra sa fie plin ....restul, la gunoi cu ei. Sunt material de umplutura! Halal om...
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
Duduia Lupe @ j@d
+18
Bine scris! Subscriu!
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
lili @ j@d
+10
Plus!!! Subscriu!!!
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
DREAPTACZC
+9
Asta-i ROMANIA anului 2017! Daca nu va place plecati in lume si uitati ca sunteti ROMAN! Daca insa sunteti ROMANI trebuie sa distrugeti SISTEMUL! Cum? Formati cu alti ROMANI - cuiburi de nationalisti, munciti impreuna , investiti impreuna si atrageti si alti ROMANI DEVOTATI! Pt asta trebuie discernamint, consecventa si morala crestina! STAT in STAT! Boicotati , bancile, multinationalele! Asigurati o educatie trainica a copiilor! Nu cheltuiti putinii bani decit in cadrul cuiburilor nationaliste (doctori, profesori, proprietari de magazine etc.) E mult de spus insa aveti si voi imaginatie!TRAIASCA ROMANIA LIBERA!
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
COZMIN
-5
cel mai urat dintre pamanteni, infractorul l si hotul nationala TREBUIE SA TACA
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
serban
-1
Tupeu de infractor... Cu recuperarea prejudiciului ce se mai aude?
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
IQ100 @ serban
+13
nu au din ce...terenul ala nu valoareaza 2 bani...iar cladirea fosta a A3 de pe Soseauaua Buc Pl 25 nu le-au vandut..noi cu totii , PLATIM paza si conservarea acestora...
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
Cititor
+9
Da , plusurile si minusurile de la rubrica " COMENTARII " din " Cotidianul " sunt masluite , o bataie de joc la adresa cititorilor , o pata urata pe emblema publicatiei . Inteprindeti ceva , sunt sute de sesizari in acest sens .
Publicat Luni, 11 septembrie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 43 minute
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 21 ore şi 59 minute