Daniel Constantin: E motiv de mândrie că politicieni de vârf, chiar şi Băsescu, investesc în agricultură

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, joi seară la Realitatea TV, că românii trebuie să investească în agricultură, iar în opinia lui „faptul că politicieni de vârf din conducerea statului, chiar şi preşedintele României, investesc în agricultură e un motiv de mândrie”.

„Investiţi în agricultură. Este domeniul care are cea mai importantă sursă de finanţare din fonduri europene”, a declarat Constantin, la emisiunea „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV.

Întrebat dacă i-a dat acest sfat şi lui Băsescu, Constantin a răspuns: „Nu, nu i-am dat acest sfat. Nu am fost întrebat, dar i-aş fi dat acest sfat. Pentru mine, dincolo de discuţia cu Nana, faptul că politicieni de vârf din conducerea statului, chiar şi preşedintele României, investesc în agricultură e un motiv de mândrie, ca ministru al Agriculturii”.

„Dacă cineva scoate din context această declaraţie, credeţi-mă că vă sună domnul Voiculescu la miezul nopţii”, i-a replicat moderatorul.

„Eu îmi asum toate declaraţiile pe care le fac. Şi o spun încă o dată: agricultura reprezintă cu adevărat cel mai important motor de creştere, în zilele noastre şi cred că în perspectivă de acum înainte. Am încercat multe, dar iată că ne-am întors la agricultură şi începem să câştigăm pariul”, a răspuns Daniel Constantin.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.