Daniel Dragomir, reacție promptă: „A ieşit SRL – Coldea din bârlog?

Daniel Dragomir reacţionează după interviul generalului Florian Coldea acordat ziare.com în care acesta s-a apărat la acuzațiile lansate în presă fostul colonel SRI.

„A ieșit SRL-Coldea din bârlog? Știe că merg la Comisia SRI azi și l-a apucat tremuriciul?

Am înțeles tema interviului care nu spune nimic și nu răspunde la nimic.
Am înțeles că a mers la Disneyland și în Seychelles la ordin militar regulamentar. Frumoase misiuni.

Iar dacă tot nu confirmă și nici nu infirmă, poate se răzgândește: Dar în sufragerie la Oprea a fost? Dar în sufragerie la Sebi Ghiță a fost? Dar pe Mihaela Nicola o cunoaște? Era mai bine în bârlog. Mult mai bine. Întrucât mă pregătesc pentru audierile care vor avea loc astăzi, voi răspunde mâine, punctual, afirmațiilor SRL COLDEA”, a scris Dragomir pe blogul său.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marți, la ora 16.30, de Comisia de control a SRI din Parlament, a anunțat luni președintele comisiei Claudiu Manda. Audierea vine ca urmare a dezvăluirilor făcute de Dragomir în spațiul public.

Dragomir a solicitat de mai multe ori să fie chemat în fața unei comisii parlamentare.

Acesta a declarat că are informații legate de acoperiții din Justiție, presă și politică, dar și despre cum s-au făcut abuzuri în numele unor șefi de instituții.

Citește și Interviul care aruncă în aer SRI și DNA

Interviul care aruncă în aer SRI și DNA (II)

Citiți și Reglare de conturi Dragomir – binom?

Citește și SRI a răspuns acuzațiilor aduse de fostul șef SRI Daniel Dragomir

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.