×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 20 august 2017, 07:00
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Dorei de Corabia
Dar cu teii ce-ați avut?

Zeci de tei seculari au fost scoși din rădăcină la Corabia, în judeţul Olt pentru asfaltare. Copacii care au scăpat fără să fie scoşi din rădăcini au fost pur şi simplu ciopârțiți de muncitorii de la drumuri, preocupaţi să facă loc unor borduri noi pe o stradă. O echipă Digi 24 a surprins operaţiunea.

Locuitorii din zonă sunt deranjați de felul în care au fost mutilaţi teii.

„Ăsta era oraşul teilor. Teii ăştia atâta erau când i-am pus noi, acum 50 de ani. I-am udat, i-am îngrijit, s-au făcut frumoşi”, a povestit o localnică.

Foto/Video: digi24.ro

(R.C.)Publicat Duminică, 13 august 2017
1754
 | 6
 | 17
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
c.g.
0
Pt.Mihai. Prostia nu este specifica numai PSD-ului, colcaie in toate aglomerarile politic, dar sa tai pomii de toata frumusetea de zeci de ani care inseamna viata, oxigen si sa pui borduri asta intrece orice masura ! Cred ca autoritatile din Corabia ar trebui sa planteze 1000 de tei in locul celor distrusi ... asta asa sa isi mai spele pacatele !
Publicat Marţi, 15 august 2017
+Răspunde
TAIATI-LE PATURILE SI USILE RAILOR!
+11
cea mai buna "RASPLATA" ptr. paparudele ordinare ce au facut crima asta AR FI CA OAMENII ANF SA MEARGA CU DRUJBA SI SA TAIE JUMATATE SAU SA CIOPARTEASCA TOATE USILE CRETINILOR ORDINARI CE AU FACUT SI DIRIJAT ACEST MACABRU. PRIMARUL SI PREFECTUL TREBUIESC OBLIGATIRIU ELIMINATI DIN SISTEMUL ASTA BOLNAV DIN TARA!
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
nicu cohen
+11
Bestii cu chip de om !
Publicat Luni, 14 august 2017
+Răspunde
nelu
+12
in Bucuresti este si mai rau. in fiecare dimineata, in mai toate cartirele apar drujbistii, ochesc pomul, il rad, vand trunchiurile sau doar belesc pomul de crengi, pomul se usuca, apoi vin si-l taie. astia nu cunosc decat cum ar mai putea sa ne lase fara pomi, fara verdeata, taie pomii din p[rculete, de prin fata blocurilor si planteaza banci, la soare sau in locul unui tei, planteaza pomisori in ghivece, azi pun borduri, mutileaza pomii, maine scot bordurile si pun altele, azi decoperteaza trotuarul si pun pavele, maine le scot, dar marea placerea a acestor edili este belirea pomilor de crengi si apoi taierea lor. locuitorii rabda, nu exista spirit civic. daca un cetatean le atrage atentia acestor belitori de copaci este luat la "omor" de bronetii cu drujba, nimeni nu ii sare-n ajutor de parca am fi schizo... isi bat joc astia de noi... haite intregi de belitori cu drujba asalteaza ce a mai ramas din perdelel de pomi din fata blocurilor si de pe marginea aleilor si trotuarelor...
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
mihai
-2
Romania pesedista. Corabia ca tot judetul Olt voteaza masiv(sunt printre primii la prezenta la vot) pesedeul. Se asteapta cineva ca dupa 27 de ani de conducere pesedista in Corabia sa mai gaseasca bun-simt si civilizatie sau respect pentru natura?!
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
c.g.
+18
Autoritatile de la Corabia niste oameni redusi, niste oameni primitivi, sa faca asemenea monstruzitati ! Nu degeaba se spune ca in apropiere la Caracal s-a rasturnat carul cu prosti ! Vai mama lor ! Criminali ... !
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Santa Klaus
+14
Mda,.. O mostră de romanisme. Se pare că nu mai sunt limite. Competența, inteligența, bunul gust,.. și in fine patriotismul.,.. sunt doar vorbe, de rostiti pe sticlă de dragul proștilor. De-ar fi un caz izolat,. dar nu e,..
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
?
+15
Este o moda sau un ordin ? Pomii din parcuri de la margine drumurilor sunt mutilatii in fiecare primavara, oferind imaginii grotesti. Dupa mutilere urmeaza taierea pomilor ca au ramas doar cioate si se usuca. Urmeza parte cea mai benefica.Pomii taiati, odata falnici si producatori de oxigen , sunt inlocuti cu niste pari cu un pamatuf de frunze-n varf adusi de la altii.
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Andrei
+7
Corabia e aproape de Caracal unde ...
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Imparatul Caracalla @ Andrei
+14
... e adevarat, la Caracal se zice ca s-a rupt carul cu ...., da' sa stii ca se aude ca boii de la car au trecut Oltul si acum se gasesc la Bucuresti ...
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
scott
+20
identificati si dati la parchet, firma intai apoi muncitorii
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Simona Halep, meci dramatic cu  Konta
Publicat acum 22 ore şi 47 minute
Vinul și riscul mai mic de diabet II
Publicat acum 16 ore şi 48 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017