×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 22 septembrie 2017, 03:51
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
Evoluții în scandalul teleșpăgii
Date despre polițista acuzată de protejarea directorului RCS
Polițista acuzată a plecat din DNA
Polițista acuzată a plecat din DNA

Direcția Națioanală Anticorupție (DNA) a anunțat joi printr-un comunicat de presă furnizat către B1TV că polițista Iordăchița Teodosia Elena și-a încetat activitatea de ofițer de poliție judiciară.

Această decizie vine după ce în spațiul public au apărut mai multe înregistrări în care se arăta cum administrat fostul director al RCS-RDS, Ioan Bendei, aranja ca să fie acoperite dovezilor șpăgilor acordate.

Stelian CorneaPublicat Vineri, 19 mai 2017
3158
 | 1
 | 4
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
ardeleanca
0
nu e, unguroaica - nici atat, ramane ca a fost "incurajata".
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
escu
+10
Dar Luluța când își dă demisia pentru tot ce se întâmplă în parohia ei? Sau așteaptă cu sufletul la gură să fugă în altă parte. Johannis este părtaș la nereguli și nu îndrăznește să-i ceară demisia, iar lui Tudorel probabil că i s-a arătat pisica cu ceva de pe la Iași. O fi pricină vreo studentă care a fost la el în birou pentru mărirea notei?
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Titel
+12
Au gasit acarul paun. Colcaie ,,anticoruptia" prin birourile din sediul central al DNA. Cu exceptia lui Iohanis nimeni nu mai crede in sinceritatea baschetbalistei ce ocupa vremelnic fotoliul institutiei care, in actiunile securistice antiromanesti, a comandat si efectuat peste 3 milioane de interceptari telefonice.
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Cata
+14
De ce inca exista DNA? Chiar sintem prosti si nu vedem ca rolul acestei insitutii nenorocite este protejarea anumitor infractori in detrimentul justitiei? Chiar nu vedem ca DNA este complice cu tradatorii si cei care distrug aceasta tara? Chiar nu vedem ca aceasta insititutie este formata din medicocri si mincinosi si hoti care-si aranjeaza doctorate, dosare si frati si neamuri si servicii secrete straine si alte organizatii care sapa la fundeamnetul statului roman??? Chiar am ajuns sa fim prostii prostilor??? Orice institutie susitnuta din afara actioneaza impotriva cetatenilor si statului roman. Evident, pentur ca au cu totul alte interese decit noi. Desfiintati dracului aceasta mizerie!
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Recomandate
Discursul lui Trump, un lătrat de câine
Publicat acum 18 ore şi 20 minute
Gabi Firea, la oglindă
Publicat acum 8 ore şi 59 minute
Trump, discurs ieftin, stupid
Publicat acum 12 ore şi 26 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum 8 ore şi 8 minute