De Ajun, oamenii lui Băsescu se ceartă pe Facebook

Elena Udrea răspunde, într-o postare pe Facebook, afirmaţiilor lui Valeriu Turcan conform cărora Traian Băsescu ar fi numit-o pe Alina Bica la DIICOT la insistenţele sale, spunând că Turcan nu ar trebui să vorbească despre susţineri şi recomandări, cariera lui bazându-se „exclusiv pe aşa ceva”, transmite MEDIAFAX.

La rândul său, Valeriu Turcan răspunde tot pe Facebook, dorindu-i linişte sufletească şi adăugând că în toate „trebuie să existe măcar un dram de decenţă”.

Udrea îşi începe postarea spunând că Valeriu Turcan „probabil şi acum ar fi fost pentru public doar soţul Ralucăi Turcan” dacă nu ar fi cunoscut-o.

Elena Udrea prezintă argumente care contrazic afirmaţiile pe care ea susţine că Turcan le-a făcut. Primul este acela că, după ce a lucrat cu Băsescu, „Turcan ar trebui să recunoască faptul că nimeni nu îi poate impune ceva acestuia, oricât ar insista”.

„Nu Valeriu Turcan ar trebui să vorbească despre susţineri şi recomandări, deoarece cariera lui se bazează exclusiv pe aşa ceva. În 2006, a lucrat ca şi consultant de comunicare pentru mine. Fusese dat afară de Tăriceanu de la Agenţia de Strategii Guvernamentale şi rămăsese fără job. După ce a plecat Adriana Săftoiu de la Cotroceni, în primăvara lui 2007, am fost printre cei care l-au susţinut, chiar insistent, pentru ocuparea postului de purtător de cuvânt. Aşa se face că, astăzi, are ocazia să vorbească pe la televizor în calitate de fost colaborator al Preşedintelui şi, deci, evident, un mare cunoscător într-ale politicii!”, mai spune Elena Udrea.

Ea avertizează că va vorbi într-o altă postare despre „episodul cu plecarea de la Cotroceni, dat afară de Preşedinte”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.