×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 17 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 24 septembrie 2017, 18:32
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
Tocmai a spus-o
De ce nu este Liviu Dragnea "foarte fericit"

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni că i-a solicitat premierului Mihai Tudose, în cadrul ședinței coaliției de guvernare, să analizeze "foarte atent și cu maximă rigoare activitatea ANAF", precizând că nu este "foarte fericit".

"Eu i-am cerut prim-ministrului să analizeze foarte atent și cu maximă rigoare activitatea ANAF și m-a asigurat și pe mine, și pe colegii din coaliție că se va întâmpla acest lucru în zilele următoare. (...) L-am rugat, nu am vrut să intru în detalii, doar să facă o analiză foarte serioasă a activității ANAF și să ia măsurile de cuviință", a declarat Dragnea la Parlament.

Potrivit acestuia, "România nu stă rău" la capitolul încasări, respectiv la gradul de colectare.

"România nu stă rău, România trebuie să stea mult mai bine. Unul din motivele principale pentru care Guvernul celălalt a fost schimbat au fost o serie de întârzieri cu efecte în demararea unor investiții publice așteptate și foarte necesare. Și al doilea — o creștere a gradului de colectare și o luptă serioasă cu evaziunea fiscală. Cred că astea trebuie să fie principalele ținte ale ANAF și, implicit, ale Direcției de Antifraudă. Și premierul s-a angajat că în câteva zile va face această analiză și eu i-am spus să ia orice măsură crede de cuviință pentru a îmbunătăți activitatea ANAF", a spus președintele PSD.

Întrebat dacă este mulțumit de activitatea șefului ANAF, Liviu Dragnea a afirmat că nu este "foarte fericit", dar nu dorește să spună ce părere are despre un membru al Guvernului sau despre un șef de instituție.

"Dar faptul că i-am cerut premierului să facă această analiză... probabil că nu sunt foarte-foarte fericit", a completat liderul PSD.

Publicat Luni, 17 iulie 2017
938
 | 1
 | 6
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Lache
0
..și când o prinde EL o știucă de 17 ani...o să-i înflorească mustața !
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
lili
+2
Dupa 7 Luni, Dragnea recunoaste DEZASTRUL Veniturilor colectate de ANAF! Am spus asta luna de luna: DEZASTRU! Din acest Motiv, Cheltuielile Ministerelor sunt putin peste ZERO(cu exceptia Minsiterului dnei SeRvil care a pompat sume Uriase pentru judetele PSDiste, asa cum arata Site-ul MDAR!), a recunoscut azi chiar Premierul Tudose care a spus: "S-a vorbit despre rectificarea bugetară astăzi la coaliţie. Domnul ministru de Finanţe a prezentat un plan privind relocarea unor sume la unele ministere pentru că, din păcate, avem ministere care au grad de execuţie, la şase luni, doi la sută. Dau un exemplu, Ministerul Tehnologiei Informaţiei, ştiţi, fostul viceprim-ministru 2 zile. Grad de execuţie de doi la sută. Din păcate, anumite proiecte sunt deja ratate şi atunci banii respectivi vor fi relocaţi în cadrul ministerului sau în cadrul altor ministere", a declarat premierul Mihai Tudose." Desi fostul ministru Jianu a demisionat "dupa 2 zile", cum spune Mihai Tudose, Ministerul NU a cheltuit decat 2% din banii alocati! De ce? Pentru ca a fost dat semnalul INTERZIS de la Dragnea la Cheltuirea banilor in Ministere, cu exceptia Minsiterului dnei Shaideh care a platit judetele votante ale PSD, trimitand sume uriase! In rest, toate Guvernele au spus PAS cheltuielilor, altfel azi eram in faliment! Pai, evident ca se vor "lauda" cu o rectificare pozitiva! Rusine, falsificatorilor!! Altfel, celebra "gaura" a lui Ciolos(ati mai auzit de ea?!!) ar fi devenit GROAPA lui Dragnea! Desi, inca nu e timpul pierdut sa vedem si o GROAPA a lui Dragnea!
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Dan @ lili
+2
La astia toul este vrajeala! Fac rotocoale, se invart in giratorii si se mira ca nu ajung nicaieri. Nu au stiinta, nu au un program realist, articulat, nu au resursa umana, merg la plezneala, ameninta, terorizeaza, conduc de azi pe maine si se mira ca nu marge, n-au in minte decat sa dea cate ceva pentru ca sa poata fura restul, chiar si oul de sub closca. Hei, treziti-va ca parca sunteti boxerul naucit de palitura de osanda iar numaratoarea a ajuns deja la 8! Daca nu sunteti in stare, largiti macar coalitia (trebuie sa vrea si ailalti), faceti un guvern de criza si terminati cu vrajile ala Mama Omida, sau si mai bine schimbati-va conducerea asta care habar n-are ce si cu ce se mananca. Nu-i vedeti ca sunt epuizati de atatea lupte fratricide care v-au mancat stamina si v-au obosit peste masura? Pana la urma de unde nu e nici Dumnezeu nu cere!
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Mesajul din sticla
+2
ii a transmis un mesaj aluia de la ANAF:'vezi ca astia te schimba,pleci si iti tii gura, ca am spus ca nu sunt fericit,da?!"
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Ion Br
+2
Un editat. Incapabil și nehotărât! Mușcă, amenință, promite dar nu face nimic! P.D.S. schimba-ți-vă conducerea că deja ați intrat în mocirlă! Sau poate la așa membri capabili, așa conducere mai neperformantă de la o lună la alta! Oricum cei care fac analiza nerealizărilor, 1/5 din timp nu vor avea multe reușite!
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Unu @ Ion Br
+1
Sa ia niste "valori" de la pnl,usr,pmp,sau chiar pe Iohannis,macar sa stim o treaba ,direct tamaiati si ingropati.
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
Recomandate
Asociația Magistraților pune tunurile pe CSM
Publicat acum 23 ore şi 56 minute
De ce crede Rusia că americanii nu vor ataca
Publicat acum 3 ore şi 24 minute
Simona Halep: Mai am un obiectiv anul acesta
Publicat acum 4 ore şi 50 minute
Doftoriceala pe net poate ucide
Publicat acum 8 ore şi 12 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat acum 9 ore şi 52 minute
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Simona Popescu

De când fiecare telefon, de multe ori mai inteligent decât posesorul, este dotat cu o cameră video, o mulţime de cineaşti amatori îşi postează scurtmetrajele pe Facebook. Au o mare problemă, însă.

Simona PopescuPublicat acum 23 ore şi 29 minute