De ce tace Klaus Iohannis?

Mai aveți puțină răbdare! În ziarul Cotidianul de luni vom publica explicația clară a tăcerii lui Klaus Iohannis. De ce nu este interesant președintele României de dezvăluirile lui Sebastian Ghiță? De ce nu este surprins de afirmațiile înregistrate ale fostului președinte al României, ironizînd întrebările jurnaliștilor, ca și cînd afirmațiile lui Traian Băsescu ar trebui depuse neapărat la Parchete, așa cum paltonul său ar fi trebuit depus la obiecte pierdute? Klaus Iohannis nu e sărman la capitolul gîndire. Nici autist nu este, deși uneori pare. Încearcă să tîrască peste nervii noștri o situație neplăcută pentru el și pentru Sistem, din care numai timpul îl mai poate scoate. Sau o diversiune bine meșterită. Poate de aceea a abandonat statutul său de moderator în societate și, în plenul CSM, a asmuțit judecătorii și procurorii pe președinții celor două Camere. De ce sunt aceștia dușmanii săi de moarte? Ce ascunde Klaus Iohannis și de ce se teme?

De ce tace președintele României și cum se face că un șir de dezvăluiri legate de corupția și abuzurile din Parchete și Serviciul Român de Informații sunt luate nepermis în bășcălie?

Luni veți afla, din ziarul Cotidianul – distribuit la toate chioșcurile și benzinăriile din țară –, de ce tace Klaus Iohannis!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.