De la benzi desenate direct pe covorul albastru parizian

Cea mai nouă producție a legendarului regizor Luc Besson, „Valerian și orașul celor o mie de planete“, ce se bazează pe seria de benzi desenate cu același nume, a avut recent premiera oficială la Londra și Paris.

Cântărețele Rihanna și Cara Delevingne au fost în centrul atenției la eveniment și au strălucit pe covorul roșu de la Cineworld Leicester Square, Londra, și de la Plaine-Saint-Denis, Paris. Apariția Rihannei nu a scăpat de criticile specialiștilor în modă, care au catalogat-o drept „excentrică“ și „nepotrivită“. Pe de altă parte, Cara Delevingne, care joacă rolul principal feminin în film, a impresionat prin simplitate și eleganță. La evenimentul de la Cineworld Leicester Square, nonconformista Rihanna a stârnit cele mai multe reacții atunci când și-a făcut apariția într-o rochie roșie, semnată Giambattista Valli, largă și cu trenă, însă mult prea strâmtă în zona bustului. Cei prezenți nu prea s-au putut uita în ochii artistei, pentru că sânii săi erau scoși în evidență prea mult de rochia extrem de decoltată, cu umeri goi. Ținuta cântăreței a fost accesorizată cu bijuterii Chopard și geantă de seară marca Jimmy Choo.

Fotomodelul Cara Delevingne, alias Laureline din pelicula „Valerian“, a mizat pe negru și multă strălucire. Ea a optat pentru un costum clasic în două piese, pantaloni și un sacou decoltat și chic, cu un guler mare din pietre și o pereche de sandale sclipitoare. Cara Delevingne a mizat pe un machiaj de seară, destul de strident, ce i-a scos în evidență trăsăturile angelice ale feței, și a purtat o bentiță neagră pe cap. Astfel, dacă Rihanna a primit numeroase critici pentru vestimentația aleasă și pentru faptul că rochia nu era tocmai pe măsura sa, Cara a fost apreciată pentru simplitatea și eleganța de care a dat dovadă. La premiera de la Paris, pe covorul albastru de la Plaine-Saint-Denis, actrița Cara Delevingne a fost declarată regina serii și a eclipsat-o total pe Rihanna. Fotomodelul a strălucit la propriu într-o rochie argintie, marca Alexandre Vauthier, din colecția Toamnă 2017, foarte decoltată și cu o crăpătură adâncă pe picior. Rihanna nu a reușit deloc să-și ia revanșa din punct de vedere vestimentar și a dat-o din nou în bară. Ținuta kitschoasă, în opinia criticilor de modă, a fost alcătuită dintr-un costum roz, semnat Prada, format dintr-un top și o fustă, cu multiple aplicații de puf, pene și mărgele.

În ceea ce privește prestația cinematografică, rolul jucat de Rihanna a reprezentat debutul ei într-un film SF. Scrisă și regizată de Luc Benson, povestea filmului „Valerian și orașul celor o mie de planete“ se bazează pe seria romantică „Valerian și Laureline“, scrisă de Pierre Christin și Jean-Claude Mezieres, publicată pentru prima dată în 1967 de către Dargaud.

Precum celelalte filme regizate de Benson, pelicula este o producție spectaculoasă realizată cu multiple efecte speciale și cascadorii, o aventură SF cu acțiunea plasată în secolul XXVIII. Valerian și Laureline formează o echipă pentru operațiuni speciale, însărcinată cu menținerea ordinii în teritoriile locuite de oameni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.