De Sărbători românii vor bonus cash

Firmele ar trebui să ia în considerare ideea de a anula petrecerile de Sărbători din această lună şi să împartă banii respectivi angajaţilor sub formă de bonus, se arată într-un studiu realizat în rândul a 2.500 de angajaţi.

Primul lucru pe care şi-l doresc salariaţii să-l primească de Sărbători este un bonus cash (72%). Angajatorii ar mai putea să-şi surprindă plăcut oamenii dacă le oferă o mărire de salariu (62%) sau zile libere la final de an (32%).

Doar 4% dintre respondenţii la sondajul Glassdoor îşi doresc o petrecere de firmă în perioada Sărbătorilor. Mai populară decât petrecerea este chiar şi acordarea unui abonament la o sală de fitness (8%).

Numărul firmelor care oferă cadouri sau prime pentru ocazii speciale în România a scăzut de la 79% în 2007, la 50% în acest an, potrivit unui studiu al PwC România.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.