×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 7 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 27 februarie 2017, 11:16
EUR (€)
+0.0039 ↗
4.4654 RON
USD ($)
-0.0016 ↘
4.0203 RON
• • •
Direcția Națională Anticorupție
Decizia procurorilor referitoare la patru foști șefi ai Romgaz
Procurorii anticorupție din Târgu Mureș au trimis în judecată patru foști șefi Romgaz
Procurorii anticorupție din Târgu Mureș au trimis în judecată patru foști șefi Romgaz

Procurorii anticorupție din Târgu Mureș au trimis în judecată patru foști șefi Romgaz, pentru abuz în serviciu, conform b1TV. Este vorba despre Pantelimon Avram, la data faptei directorul sucursalei Târgu Mureș a SNGN Romgaz, Ioan Ștefan, la data faptei director tehnic, Emil Valentin Mincan, la data faptei șef Secție de producție, și Ioan Tiberiu Olaru, la data faptei șef Serviciu proiectare, funcții deținute în cadrul sucursalei Târgu Mureș a SNGN Romgaz.

Stelian CorneaPublicat Luni, 21 martie 2016
3865
 | 2
 | 3
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
DUDU2
+4
Asadar , sa lucram cu materialul clientului: deci DNA-ul considera ca pentru a construi un CARTIER DE LOCUINTE nu exista motive "tehnico-economice" ca sa abati traseul unei conducte, cauzand cheltuieli suplimentare de aductiune (ei le numesc "prejudicii") de cca 36.000 de euro (!??!) [DECI CEL MULT CAT O MASINA CU CARE SE PLIMBA SEFA DNA (ea da, are voie; insa seful sau direct - procurorul general al Romaniei, Nitu - nu; el a trebuit sa-si dea demisia; e-adevarat, avea si antemergatori, ceea ce e un abuz pentru un procuror general , nu?!? Cum sa-si permita un amarat de procuror general al unei tari sa aiba antemergatori?! Inadmisibil!! Trebuie demis!!! :)) ). Bun, revenind, eu cred ca sefa DNA incearca aici sa faca o diversiune: avand in vedere ca s-a "varsat" in presa ca frate-su` incaseaza 116 milioane vechi de la Transgaz Medias ca director adjunct , fiind propulsat acolo de prietenu lu taica-su si al lui Blaga, Florin Muntean ( care a si fost numit candva, politic, mare sef peste TransGaz si care e de fapt "miezul" numirii ei ca procuror general in 2006), incearca acuma sa arate cum ancheteaza DNA-ul pe sefii plini si adjuncti ai unei firme de gaze transilvane (dar care nu e Transgaz unde lucreaza frate-su si unde corpul de control al guvernului a gasit o mare risipa, ce depaseste cu mult derizoria suma de 36.000 eur destinata aparitiei unui cartier de locuinte). Ca dup-aia sa apara triumfatoare la cine stie ce video-chat TV "plin de audientza" si sa se laude ca l-au arestat pe INSUSI fratele chiorului cand chioru` era-n functie, deci EI SUNT INDEPENDENTI (a uitat sa spuna ca daca nu difuza Antena3 caseta cu "mormanul", dosarul lui Mircea Bas era si azi la sertar, din motive de "independentza", deh!) ... D-na Kovesi, n-ati vrea Dvs. sa mergeti si sa participati la un concurs pentru postul asta de sef pe care vi-l da pe tava sluga lu Macovei, madam Pruna?
Publicat Marţi, 22 martie 2016
+Răspunde
anado tauriga
+5
rog pe aceasta cale, ca sri si dna sa se autosesizezein legatura cu furnizarea catre populatie a unui mix de gaze cu aer ( fifty-fifty ). Deci, noua ni se vinde aer la pret de gaz ( de sonda, sau natural, ce-o fi ). Flacara de la acest mix este rosie, pe cand gazele ard cu flacara albastra.
Publicat Luni, 21 martie 2016
+Răspunde
SOBOLANU
+1
FELICITARI DNA DAR SA NU RAMANA PROCESUL IN FAZA DE ANCHETA VREM PROCESE CU HOTARARI DEFINITIVE SE RECUPERAREA PREJUDICIULUI !!!!!
Publicat Luni, 21 martie 2016
+Răspunde
Recomandate
Cum mai pedepsește Trump presa
Publicat acum 23 ore şi 55 minute
Șeful talibanilor, îndemn surprinzător
Publicat acum 21 ore şi 45 minute
Un mod stupid de a conduce țara
Publicat acum 16 ore şi 7 minute
Gabriel Liiceanu, un sociopat
Publicat acum 22 ore şi 34 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Iohannis şi tunul FDGR
13 articole/ Actualizat Miercuri, 22 februarie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
6 articole/ Actualizat Sâmbătă, 25 februarie 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
3 articole/ Actualizat Duminică, 26 februarie 2017
alarm off
România din Piaţa Chibrit
61 articole/ Actualizat Vineri, 24 februarie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
99 articole/ Actualizat Joi, 23 februarie 2017
Simona Popescu

Umblă un zvon cum că generalul Căpşună va fi numit în funcţia deținută până de curând de Florian Coldea. Şi că acesta s-ar fi ocupat şi de ofiţerii conspirați ai Serviciului.

Simona PopescuPublicat acum 16 ore şi 16 minute