×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 2 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 23 ianuarie 2017, 02:16
EUR (€)
+0.0039 ↗
4.4654 RON
USD ($)
-0.0016 ↘
4.0203 RON
• • •
Direcția Națională Anticorupție
Decizia procurorilor referitoare la patru foști șefi ai Romgaz
Procurorii anticorupție din Târgu Mureș au trimis în judecată patru foști șefi Romgaz
Procurorii anticorupție din Târgu Mureș au trimis în judecată patru foști șefi Romgaz

Procurorii anticorupție din Târgu Mureș au trimis în judecată patru foști șefi Romgaz, pentru abuz în serviciu, conform b1TV. Este vorba despre Pantelimon Avram, la data faptei directorul sucursalei Târgu Mureș a SNGN Romgaz, Ioan Ștefan, la data faptei director tehnic, Emil Valentin Mincan, la data faptei șef Secție de producție, și Ioan Tiberiu Olaru, la data faptei șef Serviciu proiectare, funcții deținute în cadrul sucursalei Târgu Mureș a SNGN Romgaz.

Stelian CorneaPublicat Luni, 21 martie 2016
3849
 | 2
 | 3
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
DUDU2
+4
Asadar , sa lucram cu materialul clientului: deci DNA-ul considera ca pentru a construi un CARTIER DE LOCUINTE nu exista motive "tehnico-economice" ca sa abati traseul unei conducte, cauzand cheltuieli suplimentare de aductiune (ei le numesc "prejudicii") de cca 36.000 de euro (!??!) [DECI CEL MULT CAT O MASINA CU CARE SE PLIMBA SEFA DNA (ea da, are voie; insa seful sau direct - procurorul general al Romaniei, Nitu - nu; el a trebuit sa-si dea demisia; e-adevarat, avea si antemergatori, ceea ce e un abuz pentru un procuror general , nu?!? Cum sa-si permita un amarat de procuror general al unei tari sa aiba antemergatori?! Inadmisibil!! Trebuie demis!!! :)) ). Bun, revenind, eu cred ca sefa DNA incearca aici sa faca o diversiune: avand in vedere ca s-a "varsat" in presa ca frate-su` incaseaza 116 milioane vechi de la Transgaz Medias ca director adjunct , fiind propulsat acolo de prietenu lu taica-su si al lui Blaga, Florin Muntean ( care a si fost numit candva, politic, mare sef peste TransGaz si care e de fapt "miezul" numirii ei ca procuror general in 2006), incearca acuma sa arate cum ancheteaza DNA-ul pe sefii plini si adjuncti ai unei firme de gaze transilvane (dar care nu e Transgaz unde lucreaza frate-su si unde corpul de control al guvernului a gasit o mare risipa, ce depaseste cu mult derizoria suma de 36.000 eur destinata aparitiei unui cartier de locuinte). Ca dup-aia sa apara triumfatoare la cine stie ce video-chat TV "plin de audientza" si sa se laude ca l-au arestat pe INSUSI fratele chiorului cand chioru` era-n functie, deci EI SUNT INDEPENDENTI (a uitat sa spuna ca daca nu difuza Antena3 caseta cu "mormanul", dosarul lui Mircea Bas era si azi la sertar, din motive de "independentza", deh!) ... D-na Kovesi, n-ati vrea Dvs. sa mergeti si sa participati la un concurs pentru postul asta de sef pe care vi-l da pe tava sluga lu Macovei, madam Pruna?
Publicat Marţi, 22 martie 2016
+Răspunde
anado tauriga
+5
rog pe aceasta cale, ca sri si dna sa se autosesizezein legatura cu furnizarea catre populatie a unui mix de gaze cu aer ( fifty-fifty ). Deci, noua ni se vinde aer la pret de gaz ( de sonda, sau natural, ce-o fi ). Flacara de la acest mix este rosie, pe cand gazele ard cu flacara albastra.
Publicat Luni, 21 martie 2016
+Răspunde
SOBOLANU
+1
FELICITARI DNA DAR SA NU RAMANA PROCESUL IN FAZA DE ANCHETA VREM PROCESE CU HOTARARI DEFINITIVE SE RECUPERAREA PREJUDICIULUI !!!!!
Publicat Luni, 21 martie 2016
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Antiştirile Cotidianul
2 articole/ Actualizat acum 14 ore şi 31 minute
alarm off
România din Piaţa Chibrit
54 articole/ Actualizat Joi, 19 ianuarie 2017
alarm off
Recomandări Cotidianul
49 articole/ Actualizat Marţi, 10 ianuarie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
79 articole/ Actualizat Vineri, 20 ianuarie 2017
Cornel Nistorescu

Preşedintele iese din banalitatea navetei la Sibiu şi urcă în ring. Este îngrozit de ipoteza că Liviu Dragnea scapă de condamnarea cu suspendare.

Cornel NistorescuPublicat acum 6 ore şi 25 minute